295
Sestra Nicka Cartera se predozirala tabletama, bolovala od raznih psihičkih poremećaja

Sestra Nicka Cartera se predozirala tabletama, bolovala od raznih psihičkih poremećaja

295
SHARE

Pevačica Leslie Carter, sestra poznatijeg Nicka, preminula je juče u 26-oj godini života. Policijski izveštaj otkrio je detalje oko smrti pevačice u usponu. U njemu piše da jeLeslie umrla zbog predoziranja lekovima.

Manje je poznato da je Leslie vodila borbu s depresijom i drugim psihičkim bolestima. Zbog svega je stalno bila na lekovima. Njeno beživotno telo pronašli su otac Robert i maćeha Ginger, a odmah su pozvali hitnu pomoć. Nažalost, pomoći nije bilo pa je Carter ubrzo proglašena mrtvom. Kraj njenog kreveta pronađeni su lekovi koji se uzimaju kod shizofrenije, bipolarnog poremećaja i depresije. Leslie se celog dana osećala loše pa je zaspala pod tušem. Ginger ju je odvela do kreveta, a ubrzo su je pronašli bez svesti. Leslie je bila u braku, a prošle godine donela je na svet devojčicu Alysse.

2 KOMENTARA

  1. Pa dobro,vise mi nije toliko zao nje.Mislim,naravno da ovo nije trebalo da se desi,ali zar nije malo logicnije da su je slali na lecenje ili nesto…?Iz nekog razloga,kada neko sam sebi nesto ucini,vise nisam toliko iznenadjena ili tuzna.To je realnost 21.veka. :(

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.