Start Stars Hot News! Sestra Miley Cyrus: Justin Bieber je bio moja prva ljubav

Sestra Miley Cyrus: Justin Bieber je bio moja prva ljubav

SHARE

Iako fizički veoma podseća na svoju stariju sestru Miley, Noah Cyrus kaže da ne planira da započne karijeru u glumi ili muzici, već da želi da jednog dana učestvuje na Olimpijadi.

Noah, koja se pojavila u seriji svog oca Billy Raya kada je imala samo tri godine, a kasnije i u seriji “Hannah Montana” svoje starije sestre, sada ima 13 godina. U razgovoru za Teen Vogue, ona je otkrila da se trenutno koncentriše na svoju veliku ljubav – konje. Noah ima dva konja, koji se zovu Constantine i Comet. “Trenutno sam fokusirana na jahanje i na takmičenja, na koja idem jednom ili dva puta mesečno. Želim da učestvujem na Olimpijadi i nakon toga možda da postanem trener. Možda ću pevati i glumiti kada budem starija, ali sada me zanimaju samo konji”, kaže ova preslatka devojka.

Ipak, Noah je otkrila i da nije potpuno nevinašce kao što izgleda na prvi pogled. “Kada sam upoznala Justina Biebera, nisam mogla da progovorim. Poludela sam iznutra. Bilo je to na jednoj dodeli nagrada u Kanadi, posle toga je otišao da se presvuče za svoj nastup, a ja sam ukrala njegovu odeću. Mislim da on to i dalje ne zna. Mileyin stilista oblačio je i njega za taj događaj, i kod njih su bile nejgove stvari, pa sam ih ponela kući. Justin je bio moja prva ljubav”, ispričala je Noah.

Autor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR