Start Stars Hot News! Sestra Davida Beckhama traži socijalnu pomoć!!!

Sestra Davida Beckhama traži socijalnu pomoć!!!

SHARE

Lynne Beckham, starija sestra engleskog fudbalera Davida i majka troje maloletne dece, nedavno je potpisala zahtev za socijalnu pomoć od 184 funte mesečno. Njen brat David Beckham, izračunali su u News of the Worldu, toliko zaradi za manje od dve sekunde.

Bivši engleski reprezentativac, koji trenutno teško proživljava odluku selektora Fabija Capella da ga više ne poziva na nacionalne utakmice, nije bezdušni milioner kojem nije stalo do svoje porodice. Štaviše, dosad je vodio brigu o starijoj sestri. Kupio joj je kuću u kojoj i danas živi još pre 12 godina, premda ju je ostavio da glasi na njega, te joj je redovno plaćao račune za mobilni i nabavljao kupone za kupovinu u supermarketu.

Odnosi između sestre i brata zahladili su kada je David saznao da njen suprug i otac njene dece, Colin Every, s kojim je Lynne sada usred mukotrpne brakorazvodne parnice, diluje drogu, te da to čak čini unutar kuće koju joj je kupio. Teško da će David tako lako oprostiti sestri novi životni kiks. Naime, Lynne je trenutno u vezi sa 35-godišnjim Kevinom Briggsom, bivšim zatvorenikom koji je odrobijao osam meseci jer je pretukao i umalo zadavio svoju tadašnju devojku.

OSTAVI KOMENTAR