197
Šešir princeze Beatrice prodat za više od 130 hiljada dolara

Šešir princeze Beatrice prodat za više od 130 hiljada dolara

197
SHARE

Jedan od najružnijih i najneobičnijih šešira viđenih na britanskom kraljevskom venčanju, onaj kojeg je na svojoj glavi nosila princeza Beatrice, prodat je na eBayu za vrtoglavih 131,648 američkih dolara.

Šešir kojeg dizajnerski potpisuje Philip Treacy, u britanskim je medijima dobio naziv “WC šolja”. Novac od prodaje na eBayu 22-godišnja unuka kraljice Elizabete II. namenila je UNICEF-ovom fondu za ugroženu decu. Ime kupca zasad nije objavljeno. Kad su u pitanju dizajnerski šeširi, ovaj princeze Beatrice je sa 724.000 pregleda oglasa i 94 ponude oborio rekord na eBayu.

9 KOMENTARA

  1. ne bi ga kupila ni za 100din.Sta ce mi to djubre ne mogu nigde da ga koristim jer cu izgledati kao da sam psihicki poremecena-samo da mi popunjava prostor
    Cena nije problem mogu da ga kupim kada bih prodala stancinu a li razmiszlite das tolike pare na to djubre umesto za neke druge stvari .kad vec imas para daj bolnici ,skoli ili nekoj drugoj ustanovi.

  2. strasno!!! nesto ruznije u zivotu nisam videla!!! a i ona je ruzna, i njena sestra, ne znas koja je ruznija od njih dve. jedina dobra stvar u ovoj prici je to sto je novac dala u dobrotvorne svrhe!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.