Start Stars Hot News! Serena Williams: Pomirila sam se s tim da imam velike grudi i...

Serena Williams: Pomirila sam se s tim da imam velike grudi i masivnu guzu

SHARE

Serena Williams otkrila je kako joj je trebalo puno vremena da se pomiri s tim što je, kada je u pitanju izgled, potpuno drugačija od svoje sestre Venus. Trenutno najbolja teniserka, koja je prošle subote osvojila svoj četvrti naslov u Wimbledonu, napokon je zadovoljna svojim izgledom i više joj ne smetaju bujne obline.

“Tek sam s 23 godine shvatila da nisam kao Venus, ona je potpuno drukčija. Ja imam super bujne obline. Velike grudi i masivnu guzu, a ona je visoka i građena poput modela, sva odeća joj dobro stoji. Dok sam odrastala, uvek sam želela biti poput nje, izgledati kao ona. Stalno sam oblačila njenu odeću, sve dok jednoga dana u nju više nisam stala”, ispričala je Serena u jednom intervjuu. Dodaje kako ju je to pogodilo te se osećala čudno kada joj se telo počelo razvijati.

“No, sada mi je to u redu. Pre nije bilo tako. Budući da ne izgledam poput svake druge devojke, trebalo mi je puno vremena da se na to naviknem, da prihvatim sebe kao drugačiju. Sad znam da je drukčije ustvari dobro, osećam se seksi. Tome pridonosi i kratka frizura, ne želim se skrivati iza fasade od kose već pokazati ko sam”, kaže teniserka koja je u karijeri osvojila ukupno 13 naslova na turnirima iz Grand Slam kategorije.

OSTAVI KOMENTAR