Start Stars Hot News! Serena Williams ima pik na muzičare

Serena Williams ima pik na muzičare

SHARE

Serena Williams pokazuje da su muzičari definitivno njeni tipovi muškaraca. Teniserka je u poslednje vreme poludela za r`n`b zvezdom Drakeom i želi sa njim da se upozna. Umesto da se sama potrudi da organizuje susret, Serena je uposlila svoje agente da joj “nameste” pet godina mlađeg pevača. “Planiraju da im organizuju sastanak posle njegovog nastupa u Radio Cityju ovog meseca“, otkrio je jedan izvor New York Postu.

Drake je nedavno izjavio kako voli starije žene. “Sviđa mi se to što su iskusne, zrele i znaju razgovarati”, rekao je i dodao kako mu se sviđa kada od svoje partnerke može nešto naučiti. Možda mu sve to ponudi i Serena, koja je u aprilu raskinula svoju vezu s Commonom, takođe muzičarom, reperom. “Tražim muškarca koji je blizak sa svojim roditeljima, najviše majkom, jer o nekom tipu možeš puno toga naučiti promatrajući ga kako se ponaša prema mami. Porodica mi je jako važna, a muškarac koji bi mi se sviđao mora se znati brinuti za sebe. Ako to ne zna, znam da se neće znati brinuti za druge”, rekla je Serena.

Srećom da se ovoga puta teniserka namerila na pevača iz drugog žanra. Da joj je kojim slučajem oko zapelo za još jednog repera, na primer 50 Centa, odmah bi znala da nema šanse. On je, naime, izvređao njen izgled napisavši na Twitteru: “Moram hitno u teretanu. Ona ku**a Serena izgleda jače od mene”.

OSTAVI KOMENTAR