Start Akcije SENSATION – Dugo očekivana premijera s impresivnom opremom

SENSATION – Dugo očekivana premijera s impresivnom opremom

SHARE

21.  maja će hiljade fanova, puni iščekivanja, otvoriti vrata Beogradske arene i ugledati prizor koji nisu mogli ni da sanjaju: Beogradska arena će se za tu noć izmeniti u najveći i najspektakularniji dens klub na svetu.

Pored gostiju iz Srbije, očekuje se dolazak preko 3500 ljudi iz 42 zemlje sveta u kojima su karte prodate.

Iza ovoga stoji kompanija Insomnia Global SEE i najveća svetska producentska kuća ID&T, koji u Arenu donose impresivan broj sistema za svetlo i zvuk, tehničku opremu i osoblje:

14 šlepera sa opremom, scenom i dekoracijom, 200 pokretnih glava, 400 sijalica od 300 vati, 16 meduza visokih 6 metara ukrašenih svetlima i zvučnim efektima, 108 zvučnih kabina, 100 motora, 20 kompjuterizovanih pokretnih mašina za kontrolu, 1500 članova produkcije (od kreativnog direktora do plesača, kontrolora zvuka i svetla, obezbeđenje, konobari, hostese i ostali), 800 metara podupirača, 4 kilometara kablova, 2 video skrina veličine 6 x 4 metra, 22 fontane, 13 laserskih sistema i preko 100 različitih sistema za pirotehniku!

U pripremi su i senzacionalne strukturalne izmene unutar Beogradske arene koje će Arenu pretvoriti u obećani klub iz snova. Na nivou 200 (prvi nivo iznad sedišta) biće izgrađene dodatne plesne platforme pored postojećih VIP Gold Deluxe dekova. Tako će 800 fanova imati najbolji pogled na spektakularni “Sensation, The Ocean of White” koji će im oduzeti dah, kao i na DJ-eve koji će nastupiti: Mr. White, Chuckie, Sander van Doorn, MC Gee, Fedde Le Grand i Sebastian Ingrosso.

Kapije Beogradske arene otvaraju se tačno u 20h dok je spektakularni početak planiran za 22h. Svi ulazi će biti označeni prema kategorijama – regular, vip deluxe, gold deluxe, press. Po ulasku u Arenu, karte zamenjuju narukvice koje služe za kontrolu kretanja tokom večeri i moraju se uvek imati sa sobom. Unutar Arene obezbeđen je veliki broj šankova koji će prodavati hranu i piće tokom cele noći. Platežno sredstvo će biti tokeni i vrednost jednoga će biti 125 dinara.

Takođe, specijalan popust biće obezbeđen svima koji kupe dve ili više karata za taj muzički događaj u nekoj od Telenorovih prodavnica.

Pored jedinstvenog ambijenta VIP Deluxe kluba koji ima pristup glavnom delu gde se show dešava, svi privilegovani posetioci ove “žurke u žurci” moći će da uživaju u najboljim pićima, najukusnijoj hrani, dobrom društvu i odličnoj muzici za koju će biti zaduženo 6 domaćih i stranih DJ imena.

OSTAVI KOMENTAR