Start Stars Hot News! Selenu Gomez potresla nova pesma Justina Biebera!

Selenu Gomez potresla nova pesma Justina Biebera!

SHARE

Selena Gomez Stops To Fill Her Tank

Justin Bieber je u ponedeljak predstavio dugoočekivani singl “Hearbreaker” koji je nesumnjivo posvećen Seleni Gomez, a mediji tvrde kako Biebs na ovaj način želi da povrati svoju bivšu devojku.

Iako je pesma stigla do prvog mesta po prodaji u više od 50 zemalja, Biebs bi navodno sve to menjao, samo da mu se Selena vrati. “Justin je Seleni poslao demo ove pesme pre par meseci, tad je bio u sirovom stanju, samo njegov glas se čuo i nju je to pogodilo. Ona nije razgovarala s njim, ali nakon što je čula pesmu, opet su počeli da pričaju”, tvrdi jedan insajder.

Justin Bieber heats up Shanghai on world tour

Ipak, isti izvor dodaje kako Selena nije zainteresovana da obnovi tu vezu. “Koliko god ga ona volela, jednostavno ne može sebi da priušti takav stres”, otkriva isti izvor. “Seleni nedostajue Justin i ona ga joj nije prebolela, ali tera sebe da to učini. On ovom pesmom pokušava da je povrati. Justin zna kako da dopre do nje – ona je osetljiva duša i biće joj teško da sve ovo ignoriše. Druge devojke bi otkačile Justina posle svega što je učinio, ali Selena mu oprašta, suviše opršta, makar ako pitate njene prijateljice.”

Autor: Life Content
FOTO: FAME

38 KOMENTARA

OSTAVI KOMENTAR