1007
Selenu Gomez potresla nova pesma Justina Biebera!

Selenu Gomez potresla nova pesma Justina Biebera!

1007
SHARE

Selena Gomez Stops To Fill Her Tank

Justin Bieber je u ponedeljak predstavio dugoočekivani singl “Hearbreaker” koji je nesumnjivo posvećen Seleni Gomez, a mediji tvrde kako Biebs na ovaj način želi da povrati svoju bivšu devojku.

Iako je pesma stigla do prvog mesta po prodaji u više od 50 zemalja, Biebs bi navodno sve to menjao, samo da mu se Selena vrati. “Justin je Seleni poslao demo ove pesme pre par meseci, tad je bio u sirovom stanju, samo njegov glas se čuo i nju je to pogodilo. Ona nije razgovarala s njim, ali nakon što je čula pesmu, opet su počeli da pričaju”, tvrdi jedan insajder.

Justin Bieber heats up Shanghai on world tour

Ipak, isti izvor dodaje kako Selena nije zainteresovana da obnovi tu vezu. “Koliko god ga ona volela, jednostavno ne može sebi da priušti takav stres”, otkriva isti izvor. “Seleni nedostajue Justin i ona ga joj nije prebolela, ali tera sebe da to učini. On ovom pesmom pokušava da je povrati. Justin zna kako da dopre do nje – ona je osetljiva duša i biće joj teško da sve ovo ignoriše. Druge devojke bi otkačile Justina posle svega što je učinio, ali Selena mu oprašta, suviše opršta, makar ako pitate njene prijateljice.”

Autor: Life Content
FOTO: FAME

38 KOMENTARA

 1. Baš bih voljela da budu zajedno,preslatki su i prestanite da ih vrijeđate,šta vi znate ko je koga varao,ne mislite li možda da su to samo obične laži? Ne?E pa onda začepite -.-

  #JelenaForever<3
  #WewantJelenaback<3
  #Jelenaisthebest<3

 2. Imam ja ja postovanja prema vama i sve to ali sam danas posebno nervozna i jos sad ovo….izvinite sto vredjam al’ svakako nece biti objavljeno.

 3. Ne treba da krivimo ni Justina ni Selenu,oboje su na neki nacin krivi.Inace volim ih oboje,i zelela bih da se Jelena opet vrati,nadam se :/ <3

 4. @selenatorka Svatamo mi da si selenator i da je branis,ali kad ne znas nista sto se javljas.Prvo on budala nije,nauci znacenje te reci,a drugo sa kim je vara bgt,kad on posle nje nije imao devojku.Kad ti je vec idol mogla bi da ga zavolis jer i ona njega jos uvek voli,pa ako ne na taj onda na prijateljski nacin,da znas.

 5. Bieber puca ku*ac i za Selenu i Fanove… Samo voli da se kurci sa onim ciganima i da ponizava sve ostale… a ovamo prica da voli beliebere samo da bi mu kupili glupe pesme da on uzme pare………..

 6. Majo ne shvatam kako mozes da budes toliko glupa i jadna?! Cuj molim te Justin ne voli Beliebere? OMG pa to prvi pujt u zivotu cujem a i raspitaj se malo zaista da li nas voli i videces da nas voli stvarno kako si tako jadna da volis da uvredis ljude to je neopisivo koliko si jadna pogledaj ovaj snimak link to youtube.com i ajde probaj da kazes da nas ne voli <3

 7. Majo ne shvatam kako mozes da budes toliko glupa i jadna?! Cuj molim te Justin ne voli Beliebere? OMG pa to prvi pujt u zivotu cujem a i raspitaj se malo zaista da li nas voli i videces da nas voli stvarno kako si tako jadna da volis da uvredis ljude to je neopisivo koliko si jadna pogledaj ovaj snimak link to youtube.com i ajde probaj da kazes da nas ne voli <3
  BRavoooooooo…big like for you

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.