Start Stars Hot News! Selenini prijatelji ljuti zbog pomirenja sa Biebsom: “Njihova veza nije zdrava”

Selenini prijatelji ljuti zbog pomirenja sa Biebsom: “Njihova veza nije zdrava”

SHARE

selena justin1

Ponovo se piše o mogućem pomirenju Justina Biebera i Selene Gomez, pošto je pevač na svom profilu na Instagramu objavio njihovu zajedničku fotografiju. Dok su fanovi slavnog para oduševljeni ovim vestima, Selenini prijatelji ne slažu se sa njima, pošto smatraju da njih dvoje nemaju zdravu vezu.

Iako su raskinuli još u decembru, odnos Justina i Selene ne prestaje da privlači pažnju javnosti, a glasine o pomirenju pojavile su se nakon što je pevačica i glumica nosila Justinovu majicu na nedavnoj poseti Diznilendu. Iako nismo sigurni da li su ponovo zajedno, činjenica je da provode sve više vremena u zajedničkom društvu, pošto su zajedno proslavili praznik Dana nezavisnosti 4. jula, o čemu svedoče fotografije objavljene na internetu.
Ipak, izgleda da Selenini prijatelji nisu previše srećni zbog njene odlule da pruži Biebsu još jednu šansu. “Selenini prijatelji bili su uz nju i u dobru i u zlu, ali čitava ova situacija sa Bieberom počinje da im smeta. Nijednom od njenih prijatelja se ne dopada Justin, tačnije ne dopada im se što je Selena sa njim. Njihova veza je nezdrava”, kaže izvor za RadarOnline.
Šta vi mislite? Treba li Selena i Justin da se pomire ili se slažete sa njenim prijateljima?

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR