Start Stars Hot News! Selenini prijatelji besni što se ona ponovo vraća Justinu

Selenini prijatelji besni što se ona ponovo vraća Justinu

SHARE

 photo FFN_Bieber_Gomez_FILE_111212_50942365_zps7516efb4.jpg

Izvori navodno bliski Seleni Gomez tvrde da niko iz njenog okruženja nije srećan što je ona odlučila da se vrati svom bivšem dečku, kojeg nazivaju problematičnim.

“Selenini prijatelji besni su jer je ona dala Justinu još jednu šansu”, prenosi jedan insajder. “Pokušavali su da je upozore kako je on loša osoba za nju i da bi trebala da ga se kloni, ali ona jednostavno voli pažnju koju dobija od njega.” Isti izvor tvrdi da se Selena i Justin viđaju već nekoliko nedelja. “U tajnosti se viđaju već par nedelja. Ali, još uvek nisu zvanično zajedno.”

 photo FFN_Bieber_Gomez_FILE_111212_50942371_zps41666bc4.jpg

U ponedeljak se mnogo pričalo o njihovoj zajedničkoj fotki koju je Justin postavio na svoj instagram a onda ubrzo i obrisao. Insajderi tvrde da je slika uklonjena jer je Selena to tražila. “Selena nije znala da će Justin postaviti tu fotku i poludela je kad je on to učinio. Justin je tom slikom pokazao da je Selena opet njegova kao i da je glavni u vezi, ali joj je ipak udovoljio i na kraju ju je obrisao.” Isti insajder kaže kako je svima jasno da se Justin ponovo normalno ponaša otkako je sa Selenom i da bez nje jednostavno ne ume da se kontroliše.

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR