407
Selenine nove pesme otkrivaju tajne o vezi sa Justinom?

Selenine nove pesme otkrivaju tajne o vezi sa Justinom?

407
SHARE

Izgleda da je Selena Gomez ogorčena nakon raskida sa Justinom Bieberom, jer izvori tvrde da planira da se osveti svom bivšem dečku tako što će u novim pesmama otkriti neke tajne o njihovoj vezi i raskidu. 

Dugo se šuškalo o tome kada će Selena objaviti novi album, a čini se da lbi to moglo da bude vrlo uskoro, pošto je nedavno viđena kako ulazi u muzički studio u Los Anđelesu. Nakon što je raskinula sa Justinom, Selena sada planira da se ugleda na svoju prijateljicu Taylor Swift i da inspiraciju za nove pesme potraži u svojim ljubavnim problemima. “Justin je bio toliko bezobrazan prema Seleni da ona ne može da dočeka da objavi sve ružne stvari o njemu u novim pesmama,” rekao je pevačicin prijatelj za Hollywood Life i dodao: “Svo njegovo flertovanje i njegove gluposti biće objavljene. Njeni fanovi će biti šokirani kada vide koliko Selena može da bude bezobrazna kada traži osvetu.”

IZVOR: Life Content

43 KOMENTARA

  1. znaci, oni su bili u vezi 2 godine i voljeli su se i ona sada jedva ceka da govori lose o njemu. ako je vec postojao problem trebali su ga rijesiti a ne da prave stalno dramu vec 6 mjeseci. -.- zavrsite jedno sa drugim i cao. nemojte onda pljuvat po drugom jer ni jedno od njih nije savrseno!

  2. Volim JUSTINA i SELENU ali je u pravu Selena to sto ce da uradi mnogo je maltretira mozda i ne ne znam i ne upada mi se u njihov zivot….Selena je ovako dobra i mislim da ce da mu se vrate jer ON ne moze BEZ NJE…. <3 <3 Ali ce da objavi NOVI album JEDVA CEKAM…. :*

  3. Volim JUSTINA i SELENU ali je u pravu Selena to sto ce da uradi,mnogo je maltretira mozda i ne ne znam i ne upada mi se u njihov zivot….Selena je ovako dobra i mislim da ce da mu se vrate jer ON ne moze BEZ NJE…. <3 <3 Ali ce da objavi NOVI album JEDVA CEKAM…. :*

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.