841
Selenina poruka za Justina? S kim si, onakav si!

Selenina poruka za Justina? S kim si, onakav si!

841
SHARE

The Tonight Show with Jay Leno - Season 21

Selena Gomez razgovarala je sa novinarima o mladim zvezdama koje konstantno izazivaju skandale, a poručila je da problem verovatno nastaje jer se one druže s pogrešnim osobama.

The Tonight Show with Jay Leno - Season 21

Selena Gomez jedna od retkih mladih zvezda koja nikad nije u središtu skandala, a ona je sigurna da je to slučaj jer oko sebe ima prave osobe. “S kim si onakav si. Meni je lako. Imam sjajnu porodicu, imam sjajne prijatelje a moja mama je uvek glas razuma. Ona je ta koja će mi reći ‘ne’ čak i kad svi drugi kažu ‘da’. Lepo je imati blisku grupu ljudi koja pazi na vas.” Da li je ovo poruka za Justina Biebera koji se prethodnih meseci u društvu problematičnih momaka poput Lil Twista, zbog kog je nekoliko puta upadao u nevolje?

Autor: Life Content

28 KOMENTARA

  1. Srce nase.. <3 Ako ona ne voli Justina nemora da budu zajedno..Koju god da Sel donese odluku podrzacemo je..Jer smo mi SELENATORI!! <33333333333333333

  2. Ma, Justin je nevazan. Upravu je. Prije mi se Justin bio poceo svidjati, umalo da sam postala Beliber, ali neee. Sada je on neki veliki SWAG Boy.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.