2312
Selena ubedljivo dobila filmski duel s Miley Cyrus: Ko će imati uspešniji...

Selena ubedljivo dobila filmski duel s Miley Cyrus: Ko će imati uspešniji album?

2312
SHARE

 photo miley-cyrus-selena-gomez-teen-choice-awards-2008-01_zps234ad593.jpg

2013. godinu obeležava veliki duel Selene Gomez i Miley Cyrus na polju filma i muzike, a duel na velikom platnu Selena je dobila više nego ubedljivo. Može li joj Miley uzvratiti udarac novim albumom?

 photo url_zps2ad91028.jpg

U prethodnih godinu dana i Miley Cyrus i Selena Gomez predstavile su nam svoja dva filma, ali su oni postigli potpuno različite rezultate. Miley je objavila filmove “LOL” i “So Undercover”, a oba su prošla izuzetno loše – LOL je zaradio samo 10.5 miliona dolara (u film je uloženo 11) dok je “So Undercover” prošao još tragičnije – zaradio je samo 2 miliona dolara a zbog malog interesovanja publike, prikazivan je samo u 9 zemalja sveta!

 photo HotelTMavisposterPPP_zps7579abea.jpg

Sa druge strane, Selenin “Hotel Transylvania” došao je fantastične cifre od 345 miliona dolara a njen najnoviji film “Spring Breakers” za svega 5 dana prikazivanja zaradio je 8 miliona dolara tako da će daleko premašiti budžet koji je iznosio skromnih 2 miliona dolara. Ukupan rezultat je jasan – publika i filmski studiji trenutno su daleko više zagrejani za Selenu, koja definitivno potvrđuje status najtraženije mlade zvezde u Holivudu. Slična situacija je i u Srbiji, gde se filmovi Selene Gomez redovno nalaze na repertoarima domaćih bioskopa ali ne i filmovi Miley Cyrus.

 photo sg32313h538_zps07b3ff2a.jpg

Novi duel Miley i Selene očekujemo u narednim mesecima – obe devojke predstaviće svoje nove albume do leta i nema sumnje da će jedna drugoj biti konkurencija na svim top listama. Album Selene Gomez praktično je završen i to u saradnji sa slavnim producentima RockMafiom, koji su joj prethodnih godina napisali hitove kao što su “Naturally” ili “Love You Like A Love Song”.

 photo eNoMR_zps7aa28c19.png

Sa druge strane, Miley ima podjednako jake adute pa na novom albumu najavljuje podršku brojnih slavnih muzičara – narednih dana možemo očekivati više informacija o njemu. Koga ti više voliš da slušaš? Koja od dve devojke je za tebe bolja glumica i pevačica?

Miley ili Selena: Ko bolje glumi i peva?
Pogledaj rezultate

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

83 KOMENTARA

  1. Miley bolje peva ,t oje utvredeno a selena bolje glumi to svi znaju nije da selena ne peva dobro ili da miley ne glumi dobro oba dve su za mene jednake 

  2. PA POSTO JE BRAVO SATRO ZABORAVIO DA SPOMENE SA KIM MILEY RADI NA NOVOM ALBUMU EVO JA CU BRAVU ZA LJUBAV! I DOK SELENICA RADI SA ROCK MAFIJICOM MILEY SPREMA DUET SA WILL.I.AM.-OM FALL DOWN I SNOOP DOGGOM A FALL DOWN CE IZACI SAD U APRILU A TAKODJE KAO STO SVI ZNAMO RADI SA COVEKOM KOJI JE IZGRADIO KARIJERU BRITNI SPIRS A TO JESTE PHARREL WILLIAMS TAKO DA SELENA NECE NI USPETI DA SE BORI SA MILEY NA TOP LISTAMA MOZDA CE DA SE BORI ZA NEKO 19 MESTO SA TAMO NEKIM POTPUNO TRECIM IDEMOOOOOOOOOOOO 

      • Ama bre Bravo NISTE NORMALNI!!! Ako hocete banujte me ali govorim istinu!!! KAKO MOZETE OVO DA NAM RADITE!?? Mogli ste da napisete posebno vest o tome sta je Majli a posebno vest o tome sta je Sel postigla!! A ZNATE DA CEMO DA SE VREDJAMO I DA SE SVADJAMO!!! I OPET TO RADITE!!! Do skoro ste mi bili najbolji casopis ali sve vise i vise to niste… :// Niste fer uopste ALI U O P S T E!!!!!!

  3. Selena mnooooogo bolje glumi, mnooooogo bolje peva, lepša je, pogotovo od kad je Miley osisala i odabrala kosu, navijam za Selenu! :)

  4. Moje misljenje je ovako:! Selena je,slatka,simpaticna,ali iskreno za svoje god,izgleda detinjasto i nezrelo..Dok MILEY,izgleda fenomenalno,i nekako zraci scenom,i sto je najvaznije ima preleppp glass…<33MILEYYYYYY <3333333333 

  5. Ovako obje su super:)Ja njih ne mogu da delim po muzici,jer je Selenina muzika inspirisana životom,a Mileyna zzabavom:PSada ako ćemo oko filmova  gledala sam 2 Selenina ali i Miley-na.I…..njih već mogu da delim.So Undercover i LOL su 100 bolji od Hotel Translivanije.Spriking Breaks je takođe dobar film,ali njega neću komentarisati jer je Selena tu dobila ulogu koju nikad nije radila(ni sličnu) glumiti k***u.Film je preedobar ali ipak nije kao LOL ili So Undercover.A da drugo ne možete reći da je to Selenin film jer tu ne igra glavnu ulogu.Sa njom ima još 4 super devojke haloo?Kako bi se njima sviđalo kada bi svi samo buljili u Sel a ne u Vanny,Ash i Rach ali i Franca koji je tu isto jedna od glavnih uloga?

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.