Start Stars Hot News! Selena ubedljivo dobila filmski duel s Miley Cyrus: Ko će imati uspešniji...

Selena ubedljivo dobila filmski duel s Miley Cyrus: Ko će imati uspešniji album?

SHARE

 photo miley-cyrus-selena-gomez-teen-choice-awards-2008-01_zps234ad593.jpg

2013. godinu obeležava veliki duel Selene Gomez i Miley Cyrus na polju filma i muzike, a duel na velikom platnu Selena je dobila više nego ubedljivo. Može li joj Miley uzvratiti udarac novim albumom?

 photo url_zps2ad91028.jpg

U prethodnih godinu dana i Miley Cyrus i Selena Gomez predstavile su nam svoja dva filma, ali su oni postigli potpuno različite rezultate. Miley je objavila filmove “LOL” i “So Undercover”, a oba su prošla izuzetno loše – LOL je zaradio samo 10.5 miliona dolara (u film je uloženo 11) dok je “So Undercover” prošao još tragičnije – zaradio je samo 2 miliona dolara a zbog malog interesovanja publike, prikazivan je samo u 9 zemalja sveta!

 photo HotelTMavisposterPPP_zps7579abea.jpg

Sa druge strane, Selenin “Hotel Transylvania” došao je fantastične cifre od 345 miliona dolara a njen najnoviji film “Spring Breakers” za svega 5 dana prikazivanja zaradio je 8 miliona dolara tako da će daleko premašiti budžet koji je iznosio skromnih 2 miliona dolara. Ukupan rezultat je jasan – publika i filmski studiji trenutno su daleko više zagrejani za Selenu, koja definitivno potvrđuje status najtraženije mlade zvezde u Holivudu. Slična situacija je i u Srbiji, gde se filmovi Selene Gomez redovno nalaze na repertoarima domaćih bioskopa ali ne i filmovi Miley Cyrus.

 photo sg32313h538_zps07b3ff2a.jpg

Novi duel Miley i Selene očekujemo u narednim mesecima – obe devojke predstaviće svoje nove albume do leta i nema sumnje da će jedna drugoj biti konkurencija na svim top listama. Album Selene Gomez praktično je završen i to u saradnji sa slavnim producentima RockMafiom, koji su joj prethodnih godina napisali hitove kao što su “Naturally” ili “Love You Like A Love Song”.

 photo eNoMR_zps7aa28c19.png

Sa druge strane, Miley ima podjednako jake adute pa na novom albumu najavljuje podršku brojnih slavnih muzičara – narednih dana možemo očekivati više informacija o njemu. Koga ti više voliš da slušaš? Koja od dve devojke je za tebe bolja glumica i pevačica?

{democracy:180}

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR