245
Selena odbila Justinovu ponudu da odu na zajedničko putovanje

Selena odbila Justinovu ponudu da odu na zajedničko putovanje

245
SHARE

Justin Bieber otputovao je sa porodicom na odmor, a prema prvim planovima, na putovanju je trebalo da mu se pridruži i Selena. Ipak, ona je odbila njegovu ponudu.

Izvori tvrde da je Justin želeo da Selena i on otputuju kako bi rešili probleme i obnovili svoju vezu, ali je glumica, koja je nakon dodele Grammy nagrada viđena na žurki u pratnji Bieberovog najbolje prijateljia Alfreda Floresa, odlučno odbila da mu se pridruži na putovanju. “Ona ne želi da ga vidi. Pozvao je da mu se pridruži na turneji, da odu na odmor, ali ga je svaki put odbila”, rekao je izvor za HollywoodLife i dodao: “Dosadio joj je i želi da nastavi dalje bez njega. Želi da bude svoja, a ne samo Justinova devojka.” I pored toga, Justin ne odustaje, pa je poslao najboljeg prijatelja Alfreda, koji je u dobrim odnosima i sa Selenom, da pokuša da je ubedi da se predomisli.

Izvor: Life Content

32 KOMENTARA

  1. JAOJ BOZEE..-___- OD VAS BELIEBERA MI JE MUKAAA! Sad je kao Selena ovakva te onakva,,,a sta je ona uradila?? Prebrodila je i ostala s anjim u vezi milijardu puta nakon njegovog flertovanja sa drugim devojkama..Vracala mu se milione puta dok je bila slavna kol’ko i sad..A ona je bila slavna i pre njega! A ne moze neko da bude u vezi 2 godine ALO DVE GODINE a da nekog ne voli! Stvr ste jadni ko i vas idol! -__- On voli Selenu ali voli i da flertuje! Tako da je ne zasluzuje!!! Seleni treba mnogo boljeee!! NJu uvek hejtujete,,Ili zbog veze sa Justinom ili zbog ljubomore..! @T.M ne lupetaj molim tee -__- Selena je ”JELENA” vezom dobila samo hejtere-beliebere -__- tako da joj je ovako bolje!!! Justin je razmazeno dete koje hoce da dobije SVE STO pozeli jer je tako naviknut..Bas mi je drago sto Selena nije vise sa tim degenom!

    • Ma dok joj je placaoo silikone bio je dobar za nju all kada je presta sutnula ga je..Ona ga ne zasluzuje Juss moze imati bilo koju devojku koja ga nece iskoristit kao Selena..I hate you Selena..:P 

  2. koliko ste jadni svi tu nešto mrzite ljude koje ni ne poznajete, opušteno, njihovi životi njihove stvari. ne širite tračeve i neistine, nemate prava da mrzite nekoga

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.