Start Stars Hot News! Selena o rizičnoj ulozi u Spring Breakersima: “Moji Selenatori će podržati moje...

Selena o rizičnoj ulozi u Spring Breakersima: “Moji Selenatori će podržati moje izbore”

SHARE

 photo Selena-Gomez-and-Vanessa-Hudgens-in-Spring-Breakers_zps8fe2499e.jpg

Za Selenu uloga u filmu “Spring Breakers” predstavlja veliku prekretnicu jer u njemu definitivno neće imati ulogu dobre devojke. Ipak, pevačica i glumica ne brine o reakcijama publike, jer je uverena da je njeni Selenatori neće napustiti.

U filmu o kojem se jako mnogo priča mesecima unazad osim Selene glume još i njene velike prijateljice Ashley Benson i Vanessa Hudgens. “Bila sam na premijeri u Torontu i tamo su bile devojke mojih godina koje su se smejale u delovima filma gde treba da se smeju a bile su uplašene u delovima filma gde su i trebale da budu uplašene”, rekla je Sel za MTV News.

 photo url_zps6df207fd.jpg

“Ja osećam da im nisam ukazala dovoljno priznanja što su shvatile o čemu se radi u ovom filmu. Ovo je nešto tako stvarno i sirovo i mislim da će Selenatori razumeti zašto sam ga snimila. Kad je reč o mlađim fanovima, mislim da trebaju malo da sačekaju, ali ne znam. Mislim da je ovo bila dobra stvar za mene a moji obožavaoci su mi pružili super podršku.”

 photo 2477-Spring_Breakers_Harmony_Korine_zps7a4cbc20.jpg

Iako je uzbuđena što film uskoro stiže u bioskope, Selena savetuje svoje mlađe fanove da ga propuste. “Sve radim za svoje fanove”, uverava nas Se. “Znam da me vole i mladi fanovi i jako sam im zahvalna za to. Ali upozoravam ih najbolje što mogu. Kad vidim roditelje kažem im ‘Možda vaša deca ne treba da gledaju ovaj film’.

IZVOR: Life Content

OSTAVI KOMENTAR