Start Stars Hot News! Selena negira pomirenje sa Justinom? “Nemam energije za veze”

Selena negira pomirenje sa Justinom? “Nemam energije za veze”

SHARE

Selena Gomez i Justin Bieber nedavno su podstakli glasine o svom pomirenju, ali prema rečima popularne pevačice, ona trenutno nije raspoložena za romanse, pošto je u intervjuu izjavila da nema snage za emotivne veze.

Dvadesetogodišnja Seelna raskiula je dvogodišnju vezu sa Biebsom prošlog decembra, ali nakon četiri meseca pojavile su se glasine o pomirenju kada je ona otputovala u Oslo da ga poseti tokom njegove turneje. Očevici su tvrdili da su ih videli kako razmenjuju poljupce u norveškoj prestonici, ali su oboje zagonetno ćutali na radoznala pitanja medija. Sudeći po Seleninom poslednjem intervjuu, njeno putovanje u Oslo ipak je bilo samo iz prijateljskih razloga, pošto je za InStyle izjavila da trenutno nije zainteresovana za vezu i da joj prija samački život. “Zaljubljena sam u ljubav i verujem u brak, ali o tome trenutno ni ne razmišljam”, rekla je Selena pre nego što je dodala da je njihov raskid bio “lud i veoma napet”, te da više “nema energije za emotivne veze i momke”. Ona je priznala da joj je neprijatno zbog velike pažnje koju j njihova veza zadobila. “Ne osećam se prijatno kada, gde god da odem, ljudi znaju za to. To mi se ne dopada. Ali Justin i ja se nikada nismo fokusirali na pažnju. Ne možeš da biraš sa kim želiš da budeš u vezi”, istakla je Selena.
Ona je dodala i da ipak nije potpuno odbacila ideju o pomirenju. “ne bih mogla to potpuno da odbacim, ali ne bih ni rekla da je to ono što želim. Ne znam. Još sam mlada, a raskidi su normalna stvar. Moram da preispitam svoje emocije. Bavim se sobom, provodim vreme sa prijateljima, i njemu takođe dobro ide”, zaključila je Selena.

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR