Start Stars Hot News! Selena napustila Justina zbog njegovog konstantnog flertovanja

Selena napustila Justina zbog njegovog konstantnog flertovanja

SHARE

Selena i Justin sastali su se u Njujorku u ponedeljak ali kako prenose mediji, njihova veza definitivno je gotova.

null

New York Daily News tvrdi kako Selena više nije mogla da veruje Biebsu u društvu drugih devojaka. “Među njima već duže vreme postoje problemi”, prenosi jedan izvor. “Selena je više puta čula glasove devojaka u pozadini, dok je telefon razgovarala sa svojim dečkom.” Nju su pogodile i glasine da je Justin flertovao sa Carom Delevingne, Lily Aldridge i Erin Heatheron na Victoria’s Secret Fashion Showu.

null

Ipak, ono što je prelomilo Selenu jeste kad je pevačev prijatelj Lil Twist objavio fotku Justina u društvu mađarskog modela Barbare Palvin. “Oboje su preko Twittera poslali poruke jedno drugom a poslednja kap bila je slika na kojoj je Justin okružen manekenkama. Selena je poludela i poslala poruku Justinu, pa je taj Tweet odmah obrisan.” Kao što znamo, Selena je objavila Jusovu fotku sa Barbarom Palvin i umesto komentara samo ostavila “…..”

null

HollywoodLife prenosi i kako veza Selena i Justina nije funkcionisala mesecima unazad. “Znao sam da nešto nije u redu sa njima još pre tri meseca”, prenosi jedan insajder. “Selena nije izgledala srećno. Bili su u poseti jednom prijatelju. Kad su odlazili Justin je pričao sa svim devojkama koje su želele sliku s njim. Smejao se i flertovao, dok je Selena stojala u ćošku i čekala ga. Justin ju je nekad štitio, bio je pravi džentlmen. Ali te večeri otišao je sa društvom a ona je otišla kasnije.”

FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR