384
Selena napustila Justina jer ga je hvatala s drugim devojkama?

Selena napustila Justina jer ga je hvatala s drugim devojkama?

384
SHARE

null

Gotovo svakodnevno pojavljuju se informacije o razlogu još jednog raskida Justina i Selene, a insajderi sad javljaju kako je Beibs bio neveran i detinjast.

Jedan izvor tako tvrdi da je Justin kriv za novi razlaz slavnog para jer ne samo da je bio ljubomoran nego se i ponašao kao derište pa je zahtevao da konstantno bude u centru pažnje. “Justin je jako zahtevan i ume da se ponaša kao velika beba pored Selene”, prenosi RadarOnline.com. “Teško mu je da stekne prave prijatelje jer voli privremenu pažnju stranaca, ali ne razume da time povređuje Selenu.”

null

Drugi izvor tvrdi da je problem u tome što Justin stalno gleda druge devojke. “Selena nije osećala da Justin poštuje njihovu vezu. Stalno ga je hvatala pored drugih devojaka i zbog toga joj je bilo neprijatno. Postajala bi jako ljubomorna.” Navodno, Selena ne želi nazad Justina osim ako se on drastično ne popravi ali je i sve sigurnija da njihova veza ne može da opstane.

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

35 KOMENTARA

 1. Ne mogu da verujem!Justin je sem Sel imao i drugih devojaka…
  Stvarno me je razocarao…Ne zelim da se svadjam ali sam razocarana. :( :(
  Selena je jako lepa i dobra devojka,ali malo mi je i drago sto su raskinuli.Nisu bili jedno za drugo!!!
  SELENA I LOVE YOU <333333333
  SELENA BEST <33333 <333333

 2. ne lazite vise!  to oni koji ga mrze smisle i svi poveruju! Juss nije takav >.< I raskinuli su pa sta. bilo pa proslo ne izmisljajte vise price!!!!!!!!!!! 

 3. Navodno, Selena ne želi nazad Justina osim ako se on drastično ne popravi ali je i sve sigurnija da njihova veza ne može da opstane.
  U pravu ste Bravo, naravno da je navdno da ga ne zeli xD

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.