Start Stars Hot News! Selena je molila Justina da ponovo budu zajedno?

Selena je molila Justina da ponovo budu zajedno?

SHARE

642617729_AdidasShoot13_122_140lo

Iako se uvek priča kako je Justin taj koji moljaka Selenu da mu se vrati, čak i plačući, američki mediji tvrde da je situacija sad obrnuta!

Nakon raskida, Justin je pričao kako u ovom trenutku nije najsrećniji dok je Selena za to vreme pričala da joj nikad nije bilo bolje a svog bivšeg dečka ismevala je u šou Davida Lettermana, objasnivši kako je on plakao zbog nje. Ipak, izvori sad tvrde da se Selena posle svega ipak oseća usamljeno i da shvata kako joj Biebs nedostaje. “Nije ni imala vremena da razmišlja o njemu jer je bila sa svojim prijateljicama za vreme promocije”, prenosi HollywoodLife.

 photo 642612662_AdidasShoot12_122_164lo_zpsc613bc36.jpg

Čak se i Justin pomirio s tim da više nikad neće biti sa Selenom, ali sve se navodno promenilo nakon što je glumica i pevačica završila s promocijom svog filma “Buntovnice”. “Bila je usamljena”, dodaje isti izvor. “Zato ponovo želi da bude s njim. Justin je presrećan zbog toga, ne sluša bilo koga i samo hoće da bude sa Selenom. Ipak, on bi morao da bude pažljiv jer ko zna kakve su prave namere Selene.”

{democracy:183}

IZVOR: Life Content

OSTAVI KOMENTAR