1839
Selena im beskrajno veruje: Demi Lovato i Taylor Swift su uvek uz...

Selena im beskrajno veruje: Demi Lovato i Taylor Swift su uvek uz mene!

1839
SHARE

All-4-selena-demi-taylor-miley-17565571-753-464

Selena Gomez ističe kako joj nekad teret slave postaje zaista pretežak, ali da u time momentima uvek može da računa na svoje najbolje drugarice, Demi Lovato i Taylor Swift.

“Nekih dana niko mi ne smeta, pa mogu normalno da izađem s prijateljima na film ili prošetam parkom. Ali kad stvari postanu frustrirajuće, onda nazovem Taylor. Ili Demi. Nekad im samo kažem, ‘Uf, ljudi pričaju stvari o meni!’ Ipak, onda mi je bezveze da se žalim jer je to ono što dolazi uz ono što volim”, rekla je u razgovoru za The Guardian.

Selenatore ali Lovaticse i Smilere sigurno će zanimati intervju koji je pevačica i glumica dala Ryanu Seacrestu, a gde govori o prijateljstvu s ovim zvezdama. On će biti prikazan u ponedeljak rano ujutro po našem vremenu, na televiziji E!

Autor: Life Content

18 KOMENTARA

  1. Ahahaha a provali Taylor, u fazonu je “Aa ocu i ja da se slikam” AHAHAHA A OVE JE NE JEBU NI 2% HAHAHAHAAHAAAHAHA JA SAM SAMA SEBI KRALJ!

  2. Imam pitanje, napisali ste da će intervju biti zanimljiv Smilerima, ali njih nikako niste stavljali… A Swiftie ste izostavili???

  3. Demi+Miley+Selena=BFF omg one su naj naj naj naj naj naj naj naj prijateljice D E M I L E N A P O W E R :)
    P.S.Ova slika prva je photoshop.

  4. Selenator4ever nisu sve photoshop.Ovde su se slikale Demi i Sel a onda je Miley dodana kada se slikala sa njih dve ali davnoooo….

  5. Swiftieforever pa ja u ovom intervjuju nisam čula da je rekla Tay.Rekla je smao Demi,Miley i Jonas brothers.
    Awwwwwwww ovo mi navodi da ponovo poslušam Send It On :)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.