676
Selena i Justin raskinuli zbog njene želje da osnuje porodicu?

Selena i Justin raskinuli zbog njene želje da osnuje porodicu?

676
SHARE

Mediji navode da je popularni par nekoliko puta raskidao u prethodnih par meseci, a kao glavni razlog navodi se Selenina želja da se uda za svog dečka.

null

Us Weekly prenosi šokantne navode jednog neimenovanog izvora: “Selena je svima govorila da želi Justinove bebe”, rekao je. Dok Sel razmišlja o bebama Justin misli da bi to bilo jako loše za njegovu karijeru. Biebs takođe želi da iskoristi svoj zvezdani status, jer je sada na vrhuncu popularnosti i može da dobije bilo koju devojku.

null

Američki mediji navode da su njihovi potpuno suprotni stavovi uzrok čestih svađa i raskida  u prethodnih par meseci. Ipak, Selena i Justin sada su zajedno u Japanu, pa se svi nadaju kako su uspeli da nađu zajednički jezik.

67 KOMENTARA

  1. Beba?O,bože!Oni nemaju ni 20 godina,da se zaruce kao Miley i Liam to bih bilo normalno,ali beba?

  2. On je rekao da se želi vjenčat, a sad kad Selena to želi on bježi.Pa oni su već 100 puta prekidali ali uvijek će ostat skupa jer se vole,a Selena želi bebu zar nisu malo premladi?

  3. LOVEYOUMILEY 4EVERYOUNG tothemoon&back da od oktobra 2010 god su zajedno -.- tako da mu to dodje oko 2 god…. a doco nrzmm ovo @Smiler and Belieber da si ti ne nasladjujes a znam da radis to”???? O.o i da @doco jeste pricao Justin da mu se Miley mng svidja ali da ipak nije njegov tip…. al steta jiley# xD

  4. Jaooo boze kako nasedate. Da li stvarno verujete u ovo hahaha? Necu nikoga da vredjam ali da bi poverovao u ovo moras biti izrazito glup. Niti su oni raskinuli, niti ona zeli da osnuje porodicu u 20. godini, opustite se svi i prekinite da verujete u sve sto bravo napise jer su najcesce neke gluposti i neprovereni tracevi koji su netacni…

  5. AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAH i vi stvarno verujete u ovo? Mislim, ne gotivim ni jedno ni drugo ali kako nasedate na ovakve gluposti, pa to je neverovatno.

    • a ti inace znas i njega i nju licno i znas kako se oni ponasaju jedni prema drugom i kako se postuju,veruju jedno drugom i vole seeee

  6. Pa Selena nije normalna , ona ioma 21 ili 22 godine, ali justin ima samo 19……. Stvarno nije normalna…. Ako Justin hoce tako da nastavi karijeru, pa kada mu dosadi kao njoj. Sta da budu kao Miley i Liam?????

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.