335
Selena i Justin: Definitivan kraj ljubavi?

Selena i Justin: Definitivan kraj ljubavi?

335
SHARE

null

Američki mediji nedavno su preneli kako je Selena završila u suzama zbog toga što je Justin počeo da se druži s njenim bivšim dečkom Nickom Jonasom, a sad kažu da je zbog toga došlo do njihovog novog raskida.

“Selena više nikad neće otići na Justinov koncert”, prenosi jedan izvor za HollywoodLife. “Ne želi više da razgovara s njim i rekla mu je kako je sve gotovo. To što se druži sa Nickom samo potvrđuje da želi da izigrava kretena u vezi toga, a Seleni je više muka koliko joj je puta srce bilo slomljeno. Gotovo je, mislim zauvek ovog puta.”

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

31 KOMENTARA

  1. Omg,i sad je najbitnije da li su oni raskinuli ili ne..?Ako cemo realno,ne verujem da je razlog Nick. Mislim…Ovako,njena naj drugarica je Taylor Swift koja je izlazila sa Joeom Jonasom,koji je bio sa Demi Lovato.Sel je bila sa Taylorom Lautnerom sa kim je kasnije Taylor Swift bila.Onda,Sel je bila sa Nickom,koji je bio sa Miley Cyrus..Ok,i Selena je dobra sa svima njima a raskinula bi sa Bieberom koji me uzasno nervira zbog jednog ping-pong meca sa Nickom…Da li tu ima logike? :*

  2. Jovana i 1-va Ivana su skrenule O.o ona se bori jadna mng omrsa zbog toga,svaki dan roni suze ne moze da se pomiri da justin nece da se druzi samo sa njenim prijateljima zao mi je :'( vise ste preterali majkemi -.- ovo ide iz krajnsoti u krajnost!!!

  3. Hej ljudi… Ovako ovo je vjerovatno 100 vjest u 3 mjeseca o ‘prekidu jelene’ ajmo jednostavno ih pusttit na miru, njihova stvar, privatnost. Oke fan sam selene vise nego JB, i nekako mi je draza od njega i znam kako je curi kada vidi da joj se decko druzi s bivsim ko zna sta pricaju o njoj.. Oke nije ni Selena svetica da ne mislite da samo nju branim, JB je decko, san svake cure.pazljiv, romantican lep ali djetinjast sto ne stoji devojci od 20 godina.. Mislim da bi trebali resiti njih dvoje jednom zauvek to. :) #SupportJelenaTILLTHEEND 

  4. Uredu ova veza je postala katastrofa
    ispasce ko kone zvezde sto stalno raskidaju i mire
    nisam fam Jelene
    i ako ce ovako stalno bolje da raskinu

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.