480
Selena Gomez želi pomoć svojih fanova

Selena Gomez želi pomoć svojih fanova

480
SHARE

Pevačica i glumica pita svoje obožavaoce koje bi mirise želeli da uvrsti u svoj novi parfem.

Kako prenosi Women’s Wear Daily, fanovi će biti pozvani da se loguju na SelenaGomezPerfums.com kasnije tokom ove godine kako bi glasali koji bi to sastojci trebali da se nađu u parfemu.

Prvih 50,000 fanova koji to učine biće nagrađeni besplatnim semplom budućeg parfema a učestvovaće i u nagradnoj igri koja pobedniku garantuje promotivnu turneju s Selenom Gomez.

21 KOMENTARA

  1. ahahahahh..najace ja mislila auuuu sta sad treba…i ono Pevačica i glumica pita svoje obožavaoce koje bi mirise želeli da uvrsti u svoj novi parfem…..hahahahaah….pa ja se nerazumem nista u parfeme…tako da od moje pomoci oko parfema..blaga 0…!!!!

  2. Dirty Angel…uprAVO TO….AHAHAHAHAHAH…pozzz!!!

  3. SELENA 4EVER…LEPO STO PTA FANOVE…
    PA TO RADI I BRITNEY S. NJENI FANOVI NA FACEBOOKU BIRAJU NJEN NOVI SINGL

  4. Macka moja, Najvise je volim!  JA bih stavila misris Vanile u parfemu ili nekog mirisnog voca! LoveYou Selena !!! <3 <3 <3 :**

  5. jebala vas ona …!!!!!!!!! zasto se bravo ne seti da pise o belly thorne …ili o kesi…ali NEEEEEEEEEEEEEEEEEE…..sve MORA da bude o SLINI !!!!! msm dajte ima mnogo boljih zvezda od nje…!!!!!!ko da je neka kraljica jbt!!!!!bicu zahvalna da barem u jednom….samo u JEDNOM broju nema ama bas nista o njoj…!!!!justin ok peva ali meni izgleda kao derpe!!!!! bez uvrede fanovi….. :P

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.