685
Selena Gomez želi duet sa Taylor Swift

Selena Gomez želi duet sa Taylor Swift

685
SHARE

Sel se poslednjih meseci posvetila svojoj filmskoj karijeri, ali je u razgovoru za MTV otkrila kako jedna čeka da se ponovo vrati u studio.

null

“Završila sam tri filma ove godine, tako da sam vrlo srećna zbog toga, jer sam to i želela. Želela sam da jedno vreme radim filmove. Ipak, nedostaje mi muzika, tako ću početi rad na četvrtom albumu pre kraja godine”, rekla je za MTV News.

null

Ona otkriva i kako želi zreliji zvuk na svom novom projektu: “Želim da jurim producente koji verovatno i ne žele da radim njihove pesme. Želim da pokucam na njihova vrata. Želim da radim sa Fun. Želim da radim sa drugačijim stilovima muzike. Želela bih da radim i sa Taylor Swift, jednostavno želim drugačije stvari na ovom albumu. Kad se on pojavi imaću skoro 21 godinu, želim da zvučim starije.”

47 KOMENTARA

  1. @smiler slazem se sa tobom…nzm je l’ to smak sveta pa se ti i ja slazemo?!moracu da proverim.salim se.XD XD XD…..pametno receno.

  2. Bilo bi odlično kad bi, Selena, Miley, Demi i Taylor uradili duet, lol!!! To bi bila nevjerovatna pjesma, lol!!! <3 :) :D 

  3. @Nasiha Jakkson jesi li ti normalna kakva miley i onako je rat izmedju njihovih fanova koja lepsa koja bolja i tako ja sam selenin fan tako da mogu ladno da kazem da miley nema pojma da peva ako ti se ona svidja… PALI TAMO PEVAJ SA NJOM KARAOKE STA . pre svega ja slusam rock muziku poput MARILYNA MANSONA najvise, ali uglavnom slusam ono sto mi se svidi ali ipak najvise rock.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.