433
Selena Gomez zahteva od Justina Biebera da je izbaci iz svog dokumentarca

Selena Gomez zahteva od Justina Biebera da je izbaci iz svog dokumentarca

433
SHARE

null

Ako je verovati pisanju američki tabloida, Selena Gomez želi u potpunosti da izbaci Justina Biebera iz svog života pa je navodno naredila pevaču da je obriše iz svog dokumentarca koji je u pripremi.

Neimenovani izvor potvrđuju za HollywoodLife kako je Selena tražila od Justina da je ni slučajno ne bude u njegovom novom filmu jer je za nju to poglavlje života završeno. “Ona želi da krene dalje”, prenosi jedan insajder i dodaje: “Jasno je da ne želi da bude u filmu, na DVDu, ni u jednoj varijanti.”

null

Mediji prenosi i kako Justin još uvek moljaka Selenu da mu se vrati, ali njoj to ne pada napamet. “Justin je davi a jedini razlog zbog čega mu se javlja jer joj je to jednostavnije nego da ga tuži za uznemiravanje. Tipično je da muškarac krivi ženu iako on samom sebi uništava život”, prenosi jedan neimenovani izvor.

IZVOR: Life Content

47 KOMENTARA

  1. BELIEVE,NEVER SAY NEVER&GetBieberFever(♥JB♥♥))_mss Bieber Maynard(PeRk@toRs are RULE bro!!!)_S.B.&_ _?=♥Jusper,Nemana,Vofi 4eva ‘  U PRAVU SI SVE TO.ALI  STA JE ON RADIO SELENI DOK SU BILI U VEZI???ZABAVLJAO SE SA DRUGOM DJEVOJKOM (TO STV.NIJE FER).ALI JE KRETEN I BICE KRETEN. ONA IMA  41 MILION FANOVA NA FB A NA TWITER 14,677,978 

  2. Jadno…. ne zna vise kako da privuce paznju na sebe jer polako pada u zaborav od kada je raskinula sa Justinom, pa na sebe skrece paznju tako sto mu se smeje, zajebava i kao govori kako joj je sada najbolje u zivotu. -.-”

  3. u pravu je……treba da ima svoje JA…I da zaboravi proslost….iako vise volim JB od nje mislim da sam realna i da je izmedju njih GOTOVO…..

                     THE WANTED 4EVER IN MY HEART…I <3 U SOOO=)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.