Start Stars Hot News! Selena Gomez uživa u fantastičnim danima, snima novi film na Balkanu

Selena Gomez uživa u fantastičnim danima, snima novi film na Balkanu

SHARE

Pevačica i glumica počinje nove projekte, dobija pohvale sa svih strana i pronalazi vreme da se dobro zabavi sa svojim dečkom.

Evo i pet razloga zbog kojih je Selena vrlo srećna ovih dana:

1. Biće u Gleeju: Tačnije. kako prenosi PerezHilton.com, Lea Michele će otpevati njen veliki hit “Love You Like A Love Song” i to verovatno u “maturskoj” epizodi šoua.

[youtube EgT_us6AsDg]

2. James Franco ne može dovoljno da nahvali njenu muziku: Nisu samo u “Gleeju” oduševljeni  muzikom Selene Gomez. Glumac James Franco jednostavno se zarazio pesmom “Love You Like A Love Song” i ne krije to od sveta, kao što možemo videti na YouTube klipu ispod.

[youtube 3IP7yqvorJo]

3. Završila je snimanje “Spring Breakersa”: Snimanje filma u kojem glumi iz Jamesa Franca, Vanessu Hudgens i Ashley Benson je gotovo! Sel je to podelila sa svima na Twitteru i dodala: “Imali smo najluđe iskustvo, ali neverovatno. Ne mogu da dočekam da vidim film…”

4. Selena kao akciona zvezda? Kako prenosi JustJared.com, Selena će glumiti u novom filmu s akcionom zvezdom Ethanom Hawkom i dolazi na snimanje na Balkan! Naziv projekta je “The Getaway” a Sel o njemu kaže  “Stvarno je jako uzbudljivo. Idem u Bugarsku i onda počinjem snimanje. To je više akcioni film, nešto drugačije”, poručila je Selena svojim fanovima u intervjuu.

null

5. Piknik sa Biebsom: Iako je strašno zauzeta, Selena često nalazi vremena za druženje sa Justinom, pa ih ovih dana viđamo zajedno češće nego obično. Mladi par je išao u restoran i uživao u šetnji a jedan dan proveli su na pikniku.

null

OSTAVI KOMENTAR