861
Selena Gomez: Uvek spremna za druženje sa fanovima

Selena Gomez: Uvek spremna za druženje sa fanovima

861
SHARE

1411sgomez1

Čini se da je broj Selenatora iz dana u dan sve veći, a njihova omiljena pevačica jedna je od onih zvezda koja je uvek spremna i raspoložena za druženje sa svojim fanovima.

Selena Gomez i njena “Stars Dance” turneja obišli su ove nedelje San Hoze i Sijetl, gde je pevačica zvela neke od svojih najvećih hitova sa svog novog albuma. Iako nema sumnje da su stalna putovanja za Selenu i njen tim veoma naporna, ona nikada nije previše umorna niti neraspoložena za druženje sa svojom odanom armijom fanova, koji joj pružaju nezamislivu podršku tokom proteklih nekoliko meseci. A koliko to Seleni znači, pokazuju i fotografije koje je postavila na Instagram, a na kojima pozira sa Selenatorima.

1411sgomez2

Američki deo Selenine turneje završava se 26. novembra u Detroitu, nakon čega sledi praznična pauza, sve do 16. januara kada pevačica putuje u Tokio i započinje azijski deo turneje.

Autor: Life Content
Foto. Instagram

14 KOMENTARA

  1. Nadam se da ce na sledecoj turneji posetit nas :) <3 my dream!Znam da ona zna za Srbiju i svesna je koliko fanova ima tu…Ali ne odredjuje ona gde ide na turneju vec njeni ljudi…I znam da nas voli #Selenatore mnogo mnogo <33

  2. Moja Sell… Najbolja si znaj za mene 4EVER…. Samo kad bi jos dosla u Srbiju to bi bilo NESTO NAJJ U MOM ZIVOTU ♥ ♥ ♥

  3. Ona je moje savrsenstvo!!
    Prelepa je i predobra!
    Na Facebook-u sam joj napisala jednom nesto tipa I’m a Serbian Selenator! a ona mi je odgovorila I love Serbian Selenators!
    Mozda ima sanse da dodje!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.