1270
Selena Gomez umire od smeha zbog Justinovih brčića!

Selena Gomez umire od smeha zbog Justinovih brčića!

1270
SHARE

p182tq0b2j18ukvh2oi7c3pubvi

Justin Bieber pokušava da pokaže kako je sazreo time što je pustio brkove, ali kako navode američki mediji, Seleni sve to deluje vrlo, vrlo smešno!

justin-620JPG-2261654

Selena je kao što znamo trenutno u Evropi, ali ipak prati šta se dešava u Americi, pa je tako i primetila da njen bivši dečko sad ima brkove. “Ona je to videla i smatra to jako smešnim, dobro se nasmejala svemu”, prenosi jedan izvor za HollywoodLife, dodavši kako ona smatra da tako nešto uopšte ne pristaje Biebsu. Slažeš li se sa Selenom ili ne kad je reč o tome?

Autor: Life Content

59 KOMENTARA

  1. @Beauty and Beat Hahahah, e vrh :D E super onda Perka :D Ma postoji još neki lik na koga se ložim al’ ne mogu da se setim….

  2. Oh, da, Caleb iz pretty little liars i onaj bezobrazan Nejl, ja ne mogu da se setim kako se zove, iz škole i j e i trebalo je da bude sa Ariom, onaj što je ucenjivao Ezru…A i džejson nije loš…

  3. Pa da sad joj je smesno sve sto radi Justin.Dok je bila sa njim bilo joj je sve ok.Ma ko je ona pa da se njemu smeje?I ona nosi pra istorijse one stikle sa spicem pa nikome nista.Nema sise ni tri grama,a zna njemu nesto da kaze.Moze da mu pljune pod prozor.

  4. Belieberi ne svadjajte see i ne ljutite se na nju.Kako se Justin prema njoj odnosio? Varao ju jee i to nije fer prema njoj. Ona mu samo uzvraca za to sto joj je uradio..
    Slazem se sa tobom Selenice,XAXA presmesan jeee :D
    CARICA SI SELL ♥ !

  5. Da li postoji išta jadnije nego kad vređaš nekog dok se svađaš i misliš da si ga spustio? Videla sam da je neka likuša nešto prokomentarisala, pa eto da napišem dok ne vidim. 

  6. Uopste mu nisu smesni brcici..Ali ponovo to nije njegov stil..A i Selena ne bi trebalo da mu se smeje..Nista nije smesno..

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.