353
Selena Gomez: “Uloga u ‘Fifty Shades of Grey’ nije za mene”

Selena Gomez: “Uloga u ‘Fifty Shades of Grey’ nije za mene”

353
SHARE

Sel je govorila za MTV i otkrila kako je pomenuti film ipak previše smeo za nju u ovom trenutku njene karijere.

“Znam da rizikujem sa novim ulogama, ali ne mislim da bih mogla to da uradim. To bi bilo malo previše za mene. Mislim da ta uloga treba da pripadne nekom starijem.”

null

Selena je uradila parodiju na “Fifty Shades of Grey” za koju se pripremala čitajući delove famozne knjige. “Pročitala sam samo početak, jer kad su mi rekli za skeč, nisam ništa znala o svemu. I tako sam počela da čitam pa sam pomislila ‘Ovo je baš začinjeno’. Pomislila sam da je ovo dobro, da je intrigantno”, rekla je.

34 KOMENTARA

  1. doco ali nije ona kao ti,ona obozava miley i ne svadja se kao ti..ti se previse dizes devojko/ce….tb je selena svetica i ne sme da se pipne,mi smileri ne msilimo ako ti -.- i da ne pravi se pametna,sto ti uporno radis…

  2. MILEY znam i slazem se..oni sad mogu da nabroje 100 njenih dobrih osobina i da kazu zasto je vole,a ja znam da to nece moje misljenje o njoj NIKAD niko da promeni,jedino ona ako je maybe jednog dana budem upoznala… i tako je sa ostalima…

  3. pa ne morate da promenite misljenje mi se ni ne trudimo da to uradimo!!!!!vi kazete da cim neko nesto lose kaze za miley da vi se ne ponasate kao ja,a ponasate se…evo cim je ova @dejana rekla nesto lose o miley sta ste uradile?!a @Sonja :D da se ne svadja?!ma daaaaaaaaaaaaaaa……..dobro ako vam se ne svidja selena nemojte dolaziti vas dve ovde ja necu nista pisati o miley ni na kom postu….ako se slazes……?

  4. Znaci deco, ajde iskulirajte malo. ozbiljno. sta dolazite da citate ovo ako ne volite Sel i uvlacite i Miley u to? ja ih volim obe, i svi znamo da Miley MNOGO bolje peva, i po meni i glumi, ali to je nebitno.

  5. miley je glupaca koja ne ume pogotovo da glumi i cak ni da peva pored toga odvratnaa jeeeee… xD sel je preeeeelepa i predobra miley je glupacaaa!!!!!!

  6. I LOVE ROCK @ Prestani da vredjas Miley vise!! I razmisli ko je ovde GLUPACA…
    Miley uopste nije odwratna i nema razloga da je wredjas!!Zna odlicno da pewa i glumi… ;) Miley volim tee :)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.