642
Selena Gomez u svađi sa Miley Cyrus oko Justina Biebera?!

Selena Gomez u svađi sa Miley Cyrus oko Justina Biebera?!

642
SHARE

kxPtj

Čim su se pojavile informacije da su Miley Cyrus i Liam Hemsworth raskinuli, američki mediji preneli su kako je Selena ljubomorna na to što su Miley i Justin sad jako bliski.

9uvqy

Miley i Justin viđeni su pre nekoliko dana u jednom muzičkom studiju u Los Anđelesu, a glasine govore kako su njih dvoje snimili duet. Nakon toga, Miley je viđena kako jedne večeri izlazi i njegove kuće, a to navodno uopšte ne prija Seleninim očima. “Justin i Miley bili su zajedno pre par godina”, navodna Selenina prijateljica objašnjava za časopis Life & Style. “Nakon toga, počeo je da se zabavlja sa Selenom. Zbog toga, postale su ljubomorne jedna na drugu. Sad Selena ne želi da se Miley uopšte približava Justinu – svađaju se oko toga!”

IZVOR: Life Content

54 KOMENTARA

    • Jesu Justin i Miley bili zajedno,pa im je Selena rasturila vezu!Neka se sad Selena zaljubi u Liama,a Miley u Justina!Miley bi bila premija za Justina i msm da ga nikad ne bi rasplakala,a Selena je to vec uradila!Jel zapitajte se vi da vas decko rasplace,da li bi mu vi oprostile???A Seleni nedostaju samo Justinove pare!A Liamu je Miley bila potrebna za karijeru!Bili bi super par!

    • Ne verujem da su Justin i Miley bili zajedno.Selena nema prava da bude ljubomorna,ako ga je vec ‘otkacila’ . Tako daa..

  1. Nisam fan ni od jedne ni od druge ali ako je ovo tacno to je veoma glupo sa Selenine strane.Na billboard nagradama u bekstejdzu izgledalo je kao da on hoce da se pomire hteo je da je poljubi ali ona se izmakla.Sto znaci da ga ona ne zeli.Dakle ona nema prava da se vise mesa osim kao prijatelj.A posto je Miley ako je to tacno sama i ako to zele trebaju biti zajedno.Mada ipak mislim da su samo prijatelji ali ko zna.No h8 selenatori to je samo moje misljenje.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.