169
Selena Gomez: U novu godinu bez Justina Biebera

Selena Gomez: U novu godinu bez Justina Biebera

169
SHARE

null

Iako su Sel i Jus ponovo srećno zaljubljeni, oni neće biti zajedno za Božić, kako je otkrila glumica i pevačica.

Za vreme UNICEF Snowflake bala u Njujorku, Selena je upitana da li će novogodišnje praznike provesti sa svojim dečkom. “Ne, ne”, rekla je. “Biću sama ove godine.” Ipak, da je neko ne bi pogrešno razumeo, Sel ističe da će slobodne dane provesti u društvu porodice. “Idem kući. Želim da odem kući, spavam i jedem u društvu svoje babe i dede. Biće sjajno.”

FOTO: FAME

11 KOMENTARA

 1. Ne moze ona da bude svuda samo sa njim.Ima pravo da ponekad bude bez njega.I bas je lepo sto ce novogodisnje praznike provesti sa porodicom. :) :)
  I LOVE YOU SEL<3<3<3<3

 2. Slazem se sa @Bilieber,Directioner 4ever i @Ivana..U pravu ste ne moze bas svuda da bude sa njim..Valjda ima pravo da bar neki praznik provede sa porodicom..I Justin ce sada kad nema Selene da sa njom proslavlja praznike proslaviti sa porodicom.. :)

 3. Prelepa je na slici <3
  bravo.rs uvek izvacite reci iz konteksta kad smisljate naslov i uvek mislim da su raskinuli -.-

 4. Evo ovako ja sam mojoj simpatiji stavila u dzep od prsluka pismo gde pise da ga VOLIM on je kovertu bacio ja sam uzela te pokidane papirice kad sam spojila sve tamo nije bilo srce na koje sam mu se potpisala!Neznam sta da mislim i kako sutra u skoli da se ponasam?
  MOLIM VA ODGOVOR!!!

 5. e pa i ja da se javim… :D :D   I meni je drago sto ce Selena za vreme praznika vise vremena provesti sa porodicom nego sa Justinom….@Jovana,@Beliber,Directioner 4ever   takodje se slazem sa vasim misljenjima… :D

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.