808
Selena Gomez: “Teško je biti razdvojen od Justina Biebera”

Selena Gomez: “Teško je biti razdvojen od Justina Biebera”

808
SHARE

Glumica i pevačica kaže da joj je teško kad danima ne može da viđa svog navodnog dečka Justina Biebera.

Selena se sve više otvara kada je reč o njihovom odnosu i sad već priznaje kako je možda zaljubljena u njega. Govoreći o toj temi, ona je za britanski Look magazin izjavila: “Ne volim da se krijem. Neke stvari čuvam za sebe ali na kraju krajeva, ja imam 18 godina i znam da ću da se zaljubim.”

Na pitanje da li joj teško pada odvojenost od Justina, Gomez dodaje: “Naravno da je teško. Nedostaju mi svi ljudi koje volim, moja familija i moji prijatelji. Hvala bogu za Skype”.

35 KOMENTARA

  1. @KaTTy is Michaels P.Y.T.-pretty young thing ^^ ♥♥♥ da,plakao je kada je pevao Favourite girl na koncertu u Australiji,Svi pricaju kako mu je ona tada rekla da ga ne voli pa da je zato plakao,ali seru.NJih dvoje to rade samo radi publiciteta.:D

  2. Bravo je napisao navodnog decka……………..a i ona je rekla da se mozda zaljubila,a da li znate sta to znaci???ona je s njim samo da bi bila popularna………………….

  3. pa otkud ti znas mozda stvarno Selena iskoriscava Justina?!!

  4. E ovako ajmo da analiziramo celu pricu.Njih dvoje su se upoznali zato sto je Justin to hteo jos na pocetku njegove karijere.Onda je on pricao kako je ona lepa,zgodna,slatka,divna,a ona na svakom intervjuu ”He is a DORK.” HAHAHAH.”I think his hair is ugly” ”I will cut his hair” i takoo srala.Onda odjednom njemu izlazi film,njoj ce sad prvog jula isto da izadje film,oboje izdaju albume u junu.I evo sada privatne slike,koje pritom nisu postavili njjih dvoje,kad su bili u Texasu izasle u javnost.Ma dajte molim vas.:P

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.