Start Stars Hot News! Selena Gomez: Taylor Swift sjajno igra, obožavam da plešem sa njom

Selena Gomez: Taylor Swift sjajno igra, obožavam da plešem sa njom

SHARE

selena taylor

Selena Gomez otkrila je da obožava da izlazi sa svojom najboljom prijateljicom Taylor Swift jer njih dve obožavaju da plešu i da zajedno izlaze.

Poznato je da su Taylor i Selena dobre prijateljice, a kada zajedno izađu najviše vole da igraju. Selena kaže da su upravo to i radile na ovogodišnjoj dodeli Billboard muzičkih nagrada.
“Taylor i ja smo sedele sa Edom Sheeranom i samo smo plesale. Kada ste okruženi dobrim ljudima, najbolje se provedete. Jednostavno treba da iskoristite najviše iz svake situacije”, rekla je ona u razgovoru za jednu radijsku emisiju. A na pitanje ko bolje pleše od njih dve, odgovorila je: “Taylor je odlična u tome. Volim kako ona pleše, sjajna je!”
Mlada pevačica i glumica ovih dana imaće dosta razloga za igru i ples, pošto se bliži njen 21. rođendan. Ona je rekla da joj je najlepši poklon druženje sa porodicom i prijateljima. “Nisam ništa tražila za svoj rođendan. Napuniću 21 godinu pa želim da napravim veliku žurku na koju će doći svi moji prijatelji, a i porodica će mi doleteti iz Teksasa. To je sve što želim – da smo svi zajedno”, otkriva Selena.

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR