275
Selena Gomez: Taylor Swift mi je kao sestra

Selena Gomez: Taylor Swift mi je kao sestra

275
SHARE

Selena Gomez otkrila je da je njena prijateljica Taylor Swift osoba kojoj se obraća kada je tužna. Dvadesetogodišnja pevačica i glumica otvoreno je progovorila o prijateljstvu sa pevačicom hita “We Are Never Ever Getting Back Together” i izjavila da joj je Taylor poput sestre.

Selena je priznala da je Taylor prva osoba koju pozove kada joj je potreban neki savet. “Izlazili smo sa braćom Jonas u isto vreme, i na kraju postale najbolje prijateljice. Ona je osoba kojoj se obratim kada sam tužna. Veoma je nežna i zaštitnički nastrojena”, rekla je Selena za magazin InStyle. Ako je verovati ovim Seleninim rečima, verovatno je Taylor ta koja joj pomaže da reši trenutno komplikovanu emotivnu sitauciju sa Justinom Bieberom, s obzirom da ona ima malo više iskustva kada je o momcima reč.

Autor: Life Content
Foto: Sipa

18 KOMENTARA

  1. Super je što se njih dve tako divno slažu, jer je zaista retko među poznatim facama!Obožavam ih obe, a pogotova Taylor koja je moj idol! :) ♥ ♥

  2. Suuper su mi obje i kao što vidite po mom nazivu idoli su mi. <33 Drago mi je što su kao sestre,al' mi je JAAAAKO žao što Selena TOLIKO hvali Tay,a Demi? Taylor naziva 'najhrabrijom' ženom koju poznaje,jer preboli momke,a Demi? Zar Demi nije hrabrija od Tay? nohate ali stvarno nije u reduu. :-( Mislim,nije u redu prema Demi,ipak su one bile 'BFF'.. 
    Deemi <333333
    Selena <333333
    Taylor <333333

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.