325
Selena Gomez: Stvarno uživam u tome što sam sama!

Selena Gomez: Stvarno uživam u tome što sam sama!

325
SHARE

Selena Gomez Visits NRJ Radio Studios

Selena Gomez često se šali na svoj račun i kaže kako su momci suviše uplašeni da bi joj prišli, ali sad ističe da zapravo uživa u tome što nema dečka.

“Super je što sve mogu da radim kad ja hoću. Sjajno je te što sam mogla da odem na turneju bez roditelja, budem sama i budem ono što hoću. Stvarno uživam u tome”, rekla je ona voditelju Ryanu Seacrestu u intervjuu za radio stanicu KIIS-FM. Sel ističe i kako staromodna pa nikad ne prilazi dečku već čeka da joj se on obrati. “Ako me momak pozove na dejt, možda bih to prihvatila. Ja sam staromodna, neophodno je da dečko priđe meni.”

Selena Gomez Visits NRJ Radio Studios

Selena kaže kako je zbog svoje naivnosti i mladosti u prošlosti imala problema da sakrije svoje veze od očiju javnosti. “Prvog dečka, Nicka Jonasa, koji mi i nije bio pravi dečko, imala sam sa 14 ili 15 godina. Mladi ste i ne znate kako da se ponašate. Ne razmišljate u fazonu, ‘Sad kad imam dečka, hajde da to sakrivam od javnosti’, jer ne razmišljate o tome. Mislite, ‘Bože, držimo se za ruke!’. Samo mslite na takve stvari”, objasnila je.

Autor: Life Content
FOTO: FAME

11 KOMENTARA

  1. Uziva da,ali svi znamo da bi najvise volela da bude ponovo sa Justinom ;) Selenatori je dobro znaju…Ona stvarno prava devojka…Damica nasa,ceka da joj prvi decko pridje…Hvala Bogu :D <3

  2. Dusaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! <3
    Nadam se da ce 2014. god. doci u Srbiju, jer ovde ima puno Selenatoora! :D <3        

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.