Start Stars Hot News! Selena Gomez “strašno povređena” ponašanjem fanova Justina Biebera

Selena Gomez “strašno povređena” ponašanjem fanova Justina Biebera

SHARE

Selena Gomez nedavno je priznala da joj strašno smeta zlostavljanje fanova Justina Biebera.

18-togodišnja glumica i pevačica je u vezi sa Justinom Bieberom nekoliko meseci, a u javnosti su prvi put viđeni kako se ljube na jednoj žurci nakon dodele Oskara.

Zbog toga ona je sad pod konstantnom paljbom Justinovih fanova, a voditelju Davidu Lettermanu rekla je da to teško podnosi:”Teško je. Boli, zaista boli. Ne čini mi se da radim bilo šta pogrešno”, objasnila je. “Bila sam njegov najbolji prijatelj dugo vremena. Sve ovo mi  je povredilo osećanja, ali se trudim da ne razmišljam o tome. Imam snažnu porodicu i sjajne fanove”.

Ipak, ona priznaje da je i ranije bila zaljubljena i da razume zašto joj je se ovo sada dešava. “Volela sam Jessa McCartneya. Bila sam opsednuta njime. On je bio sa Katie Cassidy kada je imao 16 ili 17 godina. Mrzela sam je, apsolutno sam je mrzela”. dodala je. “Bila sam prestrašena jer je on bio sa Katie a ja sam želela da budem s njim. On mi je bio i na screensaveru! Nedavno sam snimila film sa Katie Cassidy (Monte Carlo) i otkrila sam da je ona u stvari jedna divna osoba”.

OSTAVI KOMENTAR