548
Selena Gomez srećna što je Justin Bieber pronašao novu ljubav

Selena Gomez srećna što je Justin Bieber pronašao novu ljubav

548
SHARE

95OAr

Kako prenose američki mediji, Selena Gomez nije nimalo ljubomorna na Jordan Ozunu, koja se prethodnih dana zbližila s Biebsom. Naprotiv, ona je srećna zbog toga.

Svet je obišla vest da je Justin viđen u zagrljaju 22-godišnje Jordan Ozune, konobarice i manekenke iz Las Vegasa, s kojom je proveo čitav prethodnih vikend a Seleni prija to što se Justin pomirio da njih dvoje više neće biti zajedno. “Selena trenutno zauzeta raznim stvarima vezanim za njenu sestru i mamu a provodi i puno vremena sa prijateljima, tako da više i ne brine o Justinu”, prenosi jedan izvor za HollywoodLife.com

vbhxU

“Primetila je da se on promenio i više ne želi da ima bilo šta s njim. Kad je reč o novoj devojci, ona ni ne zna ko je to, tako nije ni zabrinuta. Ona je nastavila da živi svoj život i srećna je što to sad čini i Justin”, dodao je isti insajder. Na netu se već pojavile slike na kojoj vidimo Justina u zagrljaju Jordan, pa nema sumnje da u pitanju nisu glasine!

Autor: Life Content

49 KOMENTARA

  1. ne hejtam sel al’ draze mi je da je Jus sa nekim drugim nego sa njom , nakako mi vise nije ona ista Sel kao prije , to je moj misljenje , a ova cura Jordan kako se vec zove , ne cini mi se kao neka losa cura ali nijeni nesto savrseno ,, eto moje misljenje :r

  2. Ta Jordan je obicna prostakusa!Konobarica u Las Vegasu?Pa s kim ona nije spavala ili ne bi spavala 
    za pare?I’m just so sad,just want Jelena back :”( Justin,Selena<33333333

  3. @Ja, ne mozes ti znati sta je sve prosla u zivotu i kakva je. Bukvalno ne znamo nista o njoj. Da, biti konobarica u Las Vegasu je mnogo skakljivo, ko zna u kakva ‘iskusenja’ je upadala. Mozda i nije nista tako crno, mozda je ona ok i mozda se usreciti Justina. Naravno da preferiram Jelenu, ali jasno je bilo da su postali prava in-off veza i to vise ne bi imalo smisla. Neko moje sesto culo mi govori da je s Jordan da preboli Selenu.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.