776
Selena Gomez snimila pesmu o Justinu Bieberu i poručila: “Obožavaće je”

Selena Gomez snimila pesmu o Justinu Bieberu i poručila: “Obožavaće je”

776
SHARE

21

Sad kad nije više sa Justinom Bieberom, Selena otvoreno priča o svom bivšem dečku, pa je tako otkrila da je pesma “Love Will Remember” posvećena baš njemu!

Mlada glumica i pevačica izbaciće ovog leta svoj novi album pod nazivom “Stars Dance” a kaže kako je Justin upravo bio inspiracija za mnoge stihove. Objašnjavajući kako je nastala pesma “Come & Get It”, Selena je časopis InStyle rekla: “Mislim da kao mlada žena, ja polako postajem sigurnija u svojoj koži i želim da to što više pokažem…Osećam da je ‘Come and Get It’ bio sjajan način da to izrazim.”

19

Upitana kome je posvetila baladu “Love Will Remember”, ona je prilično direktno odgovorila. “Očigledno, ‘Love Will Remember’ je za mene vrlo lična pesma i zaista to ne moram da objašnjavam. Moji Selenatori će shvatiti. Mislim da će svi ljudi to shvatiti. A sigurna sam da će je i on obožavati”, istakla je Sel, nedvosmisleno misleći na Justina.

IZVOR: Life Content

26 KOMENTARA

  1. Selena je prelepa na slikama.Ona je super pevacica.Ona meni lici na prelepu princezu i ona je nasa princeza..Volela bih da se ona i Justin pomire.Jer oni su moji I..D..O..L..I..!!! <3333333333333333333333333333

  2. Dusaaaaaa! ^^
    <33333
    Jedva cekam nove pjesmeeeeeeeeeeeeeeee!                 <33333333333333333

  3. jooj jarane jesu dosadni vise njih dvoje -.- sta se prepucavaju preko pjesama neka kazu jedno drugome sta ocjecaju , NAPORNI SU! misle da se svijet samo oko njih okrece -.- JEBO TE!

    • hahahhahahhaha…bravo,ali nisu dosadni oni vec ona,prica o njemu samo da bi postajala sve popularnija.I ovu pesmu za Justina je napisala jer bi slusali I beliberi I selenatori,a ovako da nije o njemu slusali bi je samo njeni

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.