390
Selena Gomez: “Slava vam ne može kupiti sreću”

Selena Gomez: “Slava vam ne može kupiti sreću”

390
SHARE

Selena Gomez jedna od najvećih zvezda današnjice ali ne veruje da slava i bogatstvo mogu da kupe sreću.

Zvezda novog filma “Monte Karlo” kaže da samo uživa u tome što je pevačica i glumica i da ne razmišlja o svemu što joj to donosi. Kad je direktno upitana da li misli da slava i novac ljude čine srećnim, odgovorila je: “Ne, bitno je da radim ono što volim”.

Ipak, ona kaže da se ne bi vratila svom starom životu na Floridi: “Oh, ne. Ne želi da se vratim na Floridu. Mislim da neki delovi života treba da se menjaju. Mislim da to ne govori ništa o vama kao osobi ili vašem moralu”, zaključila je.

15 KOMENTARA

  1. Pa ko uopste misli, da slava moze da kupiti srecu? To mora da je neko mentalan, kao Gaga, koja je bila nesrecna zato sto nije bila slavna, pred da postane :))

  2. joj, pa to je klishe, najveci na svijetu, pa da je ona to izmislila pa da dobije neke pohwale, a owako nista, sigurna sam da joj drugi pisu govore,a uostalom znala bi zbog publiciteta da odgovori owako… Uopste ne znachi da to misli :)

  3. ona je pametna i veoma slatka bas je volim ko se ne slaze samnom nije normalan i ne zna sta znaci pametna i lepa osoba glupani ste vi koji je ne volite i ne podrzavate zato sto ne znate sta znaci biti slavan i pametan u isto vreme

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.