592
Selena Gomez: “Slava ne utiče na mene”

Selena Gomez: “Slava ne utiče na mene”

592
SHARE

null

Za razliku od nekih drugih teen zvezda, Selena Gomez još uvek važi za dobricu koja je daleko od središta skandala. Ona sad kaže kako joj to polazi za rukom jer je slava ne opterećuje.

Za razliku od Justina Biebera koji često ističe da mu nije lako jer je konstantno u centru pažnje, Selena kaže da je to za nju prirodno stanje stvari jer je odrastala pred kamerama. “Rasla sam sa braćom Jonas i Miley Cyrus”, otkriva Sel za The Guardian. “Sve sam to iskusila dok sam bila mala tako da to više ne utiče na mene.”

null

Glumica i pevačica još jednom ističe kako je beskrajno zahvalna što joj je Disney ukazao šansu. “Rasla sam u jednoj od najvećih srednjih škola u svetu, na Disney kanalu”, dodala je. Selena ipak ističe da joj je najvažnije što je okružena osobama koje su joj pravi prijatelji, pa je zbog toga uverena da se neće naći u centru skandala.

IZVOR: Life Content

29 KOMENTARA

  1. PA NISTA…ovde je mirno kao i uvek…posle idem kod “druga” da ucimo matis(tako barem moja majka misli)…hihihihi…leskovac je mnogo lep,idem tamo stalno,tamo imam tetku pa je stalno posecujem i tk…e idem sutra da kupim stikle za maturu i    ne znam koju velicinu da izaberem…pomagaj,posavetuj me molim tee??!!<3

  2. Na sel ne utice slava, ali zato ima ko utice na slavu. xDD Iskreno moje misljenje, imam pravo na njega. A sto se muzike tice, sve je bolja i bolja kao i filmovi, a i ona se sve vise prolepsava :)

  3. Ja sam njen veliki fan i ona je moj veliki IDOL..Najbolja,Najlepsa i Najsavrsenija pevacica na celom celcitom svetu…Volela bih kada bi dosla da ima koncert u nasoj drzavi.. ♥♥♥

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.