1713
Selena Gomez skinula prsten čednosti i sve je češće sa Justinom Bieberom

Selena Gomez skinula prsten čednosti i sve je češće sa Justinom Bieberom

1713
SHARE

Već neko vreme šuška se kako su 18-godišnja glumica i 16-godišnji pevač nešto više od prijatelja.

Iako to Selena redovno demantuje, pre nekoliko dana viđena je kako ulazi u Justinov autobus što i ne bi bilo toliko neobično da nije snimljeno kako je nakon dve godine skinula prsten sa svoje ruke.

Kad ga je stavila, izjavila je kako je to prsten čednosti i kako će ga nositi sve dok se ne uda, a trebao bi da je podseća da se ne oda grešnim užicima poput mnogih drugih američkih tinejdžera. Selena, Justin, a i ni njihovi predstavnici za štampu  nisu javno komentarisali Selenino skidanje prstena kao ni to da li namerava da izgubi svoju nevinost pre braka.

77 KOMENTARA

  1. ne ide tim stopama jer je rekla da ne zeli da zatrudni iako ga je skinula kad ga je posle vratila na prst.. boze to sto mrzite je toliko ne morate da govorite da je kurva aja sam torekla jednom za mmiley ali sam se izvinila svima koga sam uvredila… mada selena jos nije pusila travu i nije je napala zenska osoba da joj lize sise..

  2. ma dajjjjjj……ja obožawam selenuuuu…..samo me nerwiraju owi natpisi da je sa bieberom….užaaassss…..čitala sam jedan intervju koji je jus dao i tu je rekao da ne bi mogao nikad biti sa sel……i taj intervju je objavio niko drugi nego BG!

  3. Selena nije sa Justinom,da jeste ona bi to priznala.Bravo preteruje,jer stalno pise o tome kako su zajedno,Ja razumem da ne moze zauvek da ostane diznijeva zvezdica,ali to sto vise nije ne znaci da je drolja

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.