492
Selena Gomez se prisetila koncerta Britney Spears: “Bio je to najbolji dan...

Selena Gomez se prisetila koncerta Britney Spears: “Bio je to najbolji dan mog života”

492
SHARE

Selena Gomez Celebrates Her 21st Birthday and New Dream Out Loud Fall Collection with Kmart Shop Your Way Members in NYC

U svom novom intervjuu koji je dala časopisu I-D, Selena Gomez kaže kako je od najranijeg detinjstva obožava Britney Spears, pa da se seća kako joj je odlazak na njen koncert bio najbolji dan u životu.

BRITNEY SPEARS WAS PROMOTING HER NEW ALBUM"OOPS!...I DID IT AGAIN" IN PARIS THIS

Malena Selena imala je samo sedam godina kad je prvi put videla Brit uživo. “Baby One More Time koncert je bio neverovatan. Sedela sam jako daleko i jedva sam je videla, ali sećam se kako je to bio najbolji dan života!” U to vreme, Selena i njena mama živele su vrlo skromno, pa nisu ni mogle da priušte sebi bolja mesta. Sel kaže kako će se tog dana ipak uvek rado sećati. “Imala sam konjski repići znala sam reči svih pesama. Uvek ću se toga sećati”, rekla je.

Autor: Life Content
FOTO: SIPA

15 KOMENTARA

  1. haha niko nije niti mora jer zato sluzi OSTAVITE KOMENTAR na svakom postu, haha pa ni meni niko odavde nije bitan ali okej dozvoljeno ti je da pricas nebuloze kao i svakom ljudskom bicu a da pritom ne nastradas zbog toga KISI KISI.

  2. @LOVEYOUMILEY Mrs.WORLDWIDE ako je nevolis nemoj ni dolaziti ljubim i ja tebe,ali nemoj brate smaras ostale tvojim osyavljenim komentaron ;)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.