2171
Selena Gomez: Samo lepe reči za Beliebere i Taylor Swift

Selena Gomez: Samo lepe reči za Beliebere i Taylor Swift

2171
SHARE

Selena Gomez trenutno jeste jedna od najtraženijih zvezda na svetu, ali ona definitivno nije drugačija od drugih devojaka koje vole da provode svoje vreme sa dečkom i prijateljima.

null

U intervjuu za Glamour, Sel je govorila o Justinu i Taylor, dvoje ljudi koji su joj najbliži. “Prošle nedelje sam razgovarala sa Taylor i rekla sam joj ‘Ne sećam se kad sam te videla prethodni put, što je prava šteta'”, rekla je. Hvaleći kantri pevačicu, Selena kaže da kod nje najviše voli to što se ona ponaša kao obična devojka. “Taylor je neverovatna. Tako je pametna, slatka i skromna – a daleko je uspešnija od mene! Kad vidim kroz šta je sve prošla a i dalje samo želi da ode kući kako bismo zajedno pekle kolače, za mene je to strava.”

null

Ona kaže kako u njenom srcu ima puno mesta za fanove Justina Biebera, pa priznaje da ih obožava koliko i svog dečka. “Obožavam njegove fanove”, priznala je. “Nikad, nikad ne bih htela da ih uvredim. Znate, kapiram to: Ja sam bila opsednuta Jesse McCarneyjom dok sam odrastala…Tako da poštujem to i divim se tome.”

50 KOMENTARA

  1. haha :D Za sve Selenine hejtere..nadam se da znate english! <3

    Roses are red, Violets are blue, if you don't like Selena there's something wrong with you
    Hater of Selena Gomez? You belong To the zoo. Don't be mad, I'll be there too. Not in the cage. But laughing at you. :*

    Mislim da je sasvim dovoljno reci da svi koji hejtuju Selenu imaju komplekse..jer ona je savrsena ;) i mnogo bolja od Miley..Kao sto su vec rekli..kad nekog pitas da li zna Selenu on kaze da ili ne..I Selenu ce uvek znati kao SELENA GOMEZ-jedna jedina najlepsa i najbolja i najbolja pevacica,glumica itd. ;D Dobra odlicna osoba.. <3 A Miley ce svi znat ikao HM..i to je sve..bila nekada popularna mnogo..danas joj je karijera opala..msm nzm NISTA ama NISTA o njoj sad..nema pesama niti filmova..a Selena ona je snimila 4 filma + jedan animirani ove godine..sprema 4th album..i stvr puno radi..Ne hejtujem Miley..postujem i nju i sve.. ali stvr oni koji kazu da je Selena ruzna,da ne zna da peva i glumi..imaju previse kompleksa..budite realni..Ona je stvr supeer ;) u svemu! 

  2. Savršena <3 Još voli i Beliebere ma nema , ona i Justin su največe inspiracije za mene :) <333333333333333333

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.