Start Stars Hot News! Selena Gomez: Samo lepe reči za Beliebere i Taylor Swift

Selena Gomez: Samo lepe reči za Beliebere i Taylor Swift

SHARE

Selena Gomez trenutno jeste jedna od najtraženijih zvezda na svetu, ali ona definitivno nije drugačija od drugih devojaka koje vole da provode svoje vreme sa dečkom i prijateljima.

null

U intervjuu za Glamour, Sel je govorila o Justinu i Taylor, dvoje ljudi koji su joj najbliži. “Prošle nedelje sam razgovarala sa Taylor i rekla sam joj ‘Ne sećam se kad sam te videla prethodni put, što je prava šteta'”, rekla je. Hvaleći kantri pevačicu, Selena kaže da kod nje najviše voli to što se ona ponaša kao obična devojka. “Taylor je neverovatna. Tako je pametna, slatka i skromna – a daleko je uspešnija od mene! Kad vidim kroz šta je sve prošla a i dalje samo želi da ode kući kako bismo zajedno pekle kolače, za mene je to strava.”

null

Ona kaže kako u njenom srcu ima puno mesta za fanove Justina Biebera, pa priznaje da ih obožava koliko i svog dečka. “Obožavam njegove fanove”, priznala je. “Nikad, nikad ne bih htela da ih uvredim. Znate, kapiram to: Ja sam bila opsednuta Jesse McCarneyjom dok sam odrastala…Tako da poštujem to i divim se tome.”

OSTAVI KOMENTAR