551
Selena Gomez: Reka suza zbog Justina

Selena Gomez: Reka suza zbog Justina

551
SHARE

Jedan prijatelj pevačice i glumice koji je želeo da ostane anoniman kaže kako je njen raskid s Justinom verovatno trajan i da je to najbolje za Selenu.

null

Jedan insajder potvrdio je časopisu The Sun česta pisanja kako je odnos između Justina i Selene bio daleko od onoga kakvim je prikazivan u javnosti. “Bilo je jako teško gledati kako se ovo razvija u prethodnih godinu dana. Selena se toliko puta isplakala zbog Justina. Pokušavala je bezbroj puta da raskine s njim, ali na kraju su ostajali zajedno.”

null

“Kako je ovo prvi put da javnost zna da su raskinuli, postoje velike šanse da raskid bude trajan. Justin će pokušati opet da je pridobije, jer je navikao da dobija ono što hoće.”

28 KOMENTARA

  1. E slusajte prekini  te vise sa tim ko je kriv… aman ljudi vise raskinuli su i sta ce mo sad da svi svaljujemo krivice na nju ili njega… najlakse je ako ona  je kriva on je kriv..mozda niko od njih dvoje nije kriv mozda je neko treci…. prekinite te vise

  2. Stvarno ovo nema smisla, ako veza nije funkcionisala ne znači da je ona Justina ostavljala a da je on nju molio, ili obrnuto.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.