623
Selena Gomez: Raskid sa Justinom bio je vrlo stresan!

Selena Gomez: Raskid sa Justinom bio je vrlo stresan!

623
SHARE

2013 ESPY Awards

U intervjuu koji je uradila s voditeljom Ryanom Seacrestom, Selena Gomez konačno je govorila o svom raskidu sa Justinom Bieberom, koji joj je vrlo teško pao.

Ona ističe kako problem nije bio toliko u samom raskidu, već u reakcijama javnosti koja joj nije dala mira. “Sigurna sam da ste tad videli po mojim slikama kako sam bila pod jakim stresom”, rekla je. “A sve je to teško, jer šta vi tu možete? Da li želite samo da sedite kući, sakrivate se i ne idete nigde?” Sel ističe kako je utehu našla u svojoj familiji ali i da istovremeno oseća kako je sad trenutak da počne da živi samostalno.

2013 ESPY Awards

“Da, mislim da je sad vreme za to. Ne želim da grubo kažem ‘E, ja sad imam dovoljno novca za svoju kuću, palim ja i radiću šta god hoću.’ Volim da sam u društvu svoje porodice i volim to što znam da su oni tamo. Ali da, mislim da je sad vreme da kupim sebi kuću.”

Autor: Life Content

13 KOMENTARA

  1. Ona je vec odrasla i zna sta je najbolje za nju! Sta god da odluci ja sam uz nju, jer mislim da je ona jedna od onih retkih zvezda koju nije udarila slava u glavu. Nadam se da ce takva i ostati. NAPRED SELENA! SELENATORI IZ SRBIJE SU UZ TEBE!

  2. +8 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1Logmica/Perka,Ana1,Ana2,Sofy,Soxy,Nevena,Buba,Tea,Lola,Sandy,Anja,Andjela,Tay Swift,Jus Bieber,1D and Linkin Park

    ako vise nikad ne bude bilo JELENE onda zelim da njih dvoje pronadju osobe koje ih vole i budu srecni<33333333
    ali i dalje sam mnogoo ljuta na selenu zbog svega sto je uradila justinu…

  3. @Jovana-Pa jos niko ne zna,pojavljivali su se nekoliko puta zajedno,ali nista nije sigurno…
    I Selena i Justin su dovoljno odrasli da odlucuju sta ce da rade…Jako bih zeljela da se Jelena vrati,ali ako ne zeljela bih da obadvoje nadju nekog sa kim ce biti srecni…

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.