868
Selena Gomez promenila broj telefona odmah nakon raskida sa Justinom?

Selena Gomez promenila broj telefona odmah nakon raskida sa Justinom?

868
SHARE

Iako se nakon što su Selena Gomez i Justin Bieber raskinuli dugo pričalo da je kanadski pevač neprestano zvao Selenu i slao joj poruke, nova saznanja izgleda da negiraju te glasine, pošto je otkriveno da je pevačica i glumica odmah nakon raskida promenila broj telefona.

Naime, Selenine kolege iz filma “Spring Breakers”, Sidney i Thurman Sewell, poznatiji ka The ATL Twins, pokušali su tokom novog video intervjua da pozovu Selenu, ali su saznali da je ona promenila broj odmah nakon završetka snimanja filma. Prema pisanju portala HollywoodLife, blizanci koji u filmu igraju pomoćnike Jamesa Franca, bili su iznenađeni time što je ona promenila broj telefona, pa se pretpostavlja da je to uradila upravo da bi izbegla da je Justin kontaktira. U međuvremenu, prijatelj bivšeg para, koji je želeo da ostane anoniman, rekao je da su se Selena i Jus dogovorili da se uskoro nađu kako bi popričali, jer ona želi da mu pruži podršku tokom teškog perioda u kojem se on trenutno nalazi. “Selena je bila šokirana Justinovim nedavnim ponašanjem, ali i dalje iskreno brine za njega i ne želi da se on nađe u bilo kakvoj nevolji. Naravno da se neće pomiriti, ali je ona jedina osoba koja ga zaista razume pa je uvek tu za njega,” kaže izvor.

Autor: Life Content

27 KOMENTARA

  1. ‘Selena je bila sokirana Justinovim nedavnim ponasanjem…’ wtf o.O ONA je bila sokirana NJEGOVIM ponasanjem?! pa sta je on to uradio?! valjda bi on trebao da bude sokiran njenim ponasanjem! 
    Justin4ever ♥

  2. aha kako da ne… zato sto je ona uvek tu za njega i zato sto ga razume, zato ga je ismejavala u onom svom videu i u onom show-u!? nisam znala da se razumevanje, briga i podrska ovih dana iskazivaju kroz ponizavanje… bas lepo..

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.