270
Selena Gomez priznaje: Obožavam brzu hranu!

Selena Gomez priznaje: Obožavam brzu hranu!

270
SHARE

Selena Gomez

Selena Gomez nikad nema problema s održavanjem vitke linije, ali pevačica i glumica kaže da se ne odriče začinjene i masne hrane.

Selenu često možemo videti kako se mota oko restorana brze hrane, a kaže da uopšte ne brine da li će je neko snimiti s hamburgerom u ruci ili ne. “Jedem brzu hranu”, priča ona za Teen Vogue. “Ja sam Južnjakinja, volim meksičku hranu, masnu pastu i pržene stvari. S vremena na vreme pokušam da stavim u svoje telo nešto što je dobro za njega, ali iskreno, nikad nisam volela vežbanje. Moram biti aktivna na neki način ipak – to je ono što u potaji radim dok se spremam za nastupe”, objasnila je ona. “Mi imamo 13 koreografija a koncert traje 90 minuta. Ja to smatram svojom vežbom!”

Autor: Life Content
FOTO: TANJUG

14 KOMENTARA

  1. Pa ona jeste zgodna ali vidi se da je nabacila kg,recimo one slike u bazenu sto ste objavili.Ali ako puno igra onda joj to dodje ko vezba.

    • Slažemo se, ali normalno je da težina varira, pogotovu kod tako mlade osobe. Selena je prilično sitna, tako da se svaki kilogram gore-dole vidi… a nemoguće je držati istu težinu u gram konstantno.

  2. Realno ko ne voli brzu hranu?Pa sta ako se ugoji?Ona nema komplekse,i idalje ostaje prelepa…Savrsena je,dobrog karaktera…I sto je najvaznije iskrena :D Love yaa Sel !!!<33

  3. Hahaha..pa ko ne voli? :’D
    @BRAVO, vi ste stvarno super, i vecinu informacija o poznatima saznam na ovom sajtu, ali mislim da previse pisete o Seleni. Bilo sta da kaze, to mora da se zna.. Na primer, Demi izdaje svoju knjigu, svoje licne lakove za nokte, i niste to napisali, a pisete o Seleni kako je izjavila da voli brzu hranu.. :) To je samo jedna mala zamerka, nadam se da me niste pogresno razumeli.. :D

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.