Start Stars Hot News! Selena Gomez priznaje da joj Taylor Swift pomaže u pisanja pesama o...

Selena Gomez priznaje da joj Taylor Swift pomaže u pisanja pesama o Justinu

SHARE

Iako je Taylor Swift zaradila lošu reputaciju zahvaljujući brojnim ljubavnim vezama koje je imala sa poznatim ličnostima, nema sumnje da je pevačica uspela da izvuče i nešto pozitivno iz toga. Naravno, mislimo na njene pesme o bivšim momcima koje su postale veliki hitovi, a sada Taylor želi da prenese svoje iskustvo i na svoju koleginicu Selenu Gomez.

S obzirom na uspeh Taylorinih pesama o raskidima, nije čudno što je Selena, koja je početkom godine raskinula sa Justinom Bieberom, poželela da dobije neke savete od svoje prijateljice, a to je i otkrila gostujući u emisiji kod Ellen DeGeneres. “Očigledno je da ona ima svoje tehnike koje dobro funkcionišu za nju i ona zna kako da napravi hitove. Ja više volim da zadržim neke stvari za sebe jer pokušavam da se malo više pozabavim time. Ona mi je zapravo veoma pomogla i dala mi je sjajne savete kako da to uradim”, rekla je Selena, koja je potom pohvalila Taylor zbog toga što je toliko jaka kada se nosi sa raskidima koji su uvek u centru pažnje javnosti: “Mislim da je ona jedna od najsnažnijih devojaka koje sam ikada upoznala, da budem iskrena. Veoma je jaka i strastvena, što mi se dopada kod nje.”
Selena je otkrila i da Tayor redovno poziva svoje singl drugarice u svoj dom, gde pričaju o svemu i svačemu, a ponajviše o – momcima. “‘Klub usamljenih devojaka’. Taylor organizuje druženja u svojoj kući gde se sve njene singl drugarice, znači većina nas, okupimo, jedemo lošu brzu hranu i ona napravi neku tortu. Pričamo o tome kako nemamo momke. Veoma je zabavno. Uživam sa Taylor i na njenim žurkama, zabavne su”, ispričala je Selena.

Autor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR