387
Selena Gomez priznaje da joj Taylor Swift pomaže u pisanja pesama o...

Selena Gomez priznaje da joj Taylor Swift pomaže u pisanja pesama o Justinu

387
SHARE

Iako je Taylor Swift zaradila lošu reputaciju zahvaljujući brojnim ljubavnim vezama koje je imala sa poznatim ličnostima, nema sumnje da je pevačica uspela da izvuče i nešto pozitivno iz toga. Naravno, mislimo na njene pesme o bivšim momcima koje su postale veliki hitovi, a sada Taylor želi da prenese svoje iskustvo i na svoju koleginicu Selenu Gomez.

S obzirom na uspeh Taylorinih pesama o raskidima, nije čudno što je Selena, koja je početkom godine raskinula sa Justinom Bieberom, poželela da dobije neke savete od svoje prijateljice, a to je i otkrila gostujući u emisiji kod Ellen DeGeneres. “Očigledno je da ona ima svoje tehnike koje dobro funkcionišu za nju i ona zna kako da napravi hitove. Ja više volim da zadržim neke stvari za sebe jer pokušavam da se malo više pozabavim time. Ona mi je zapravo veoma pomogla i dala mi je sjajne savete kako da to uradim”, rekla je Selena, koja je potom pohvalila Taylor zbog toga što je toliko jaka kada se nosi sa raskidima koji su uvek u centru pažnje javnosti: “Mislim da je ona jedna od najsnažnijih devojaka koje sam ikada upoznala, da budem iskrena. Veoma je jaka i strastvena, što mi se dopada kod nje.”
Selena je otkrila i da Tayor redovno poziva svoje singl drugarice u svoj dom, gde pričaju o svemu i svačemu, a ponajviše o – momcima. “‘Klub usamljenih devojaka’. Taylor organizuje druženja u svojoj kući gde se sve njene singl drugarice, znači većina nas, okupimo, jedemo lošu brzu hranu i ona napravi neku tortu. Pričamo o tome kako nemamo momke. Veoma je zabavno. Uživam sa Taylor i na njenim žurkama, zabavne su”, ispričala je Selena.

Autor: Life Content

35 KOMENTARA

  1. +1 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1andjelaThEwAnTeD....PERKA 4EVER....P I J...T I N......NATHAN I LOVE YA SOOOO MUCH...TI SI NAJLEPSI DECKO NA SVETU..........EMA-KRALJICA...anchy-manchy QUEEN...

    Demi, first I want to say that I am sorry that I cant be here with you today, but I just want to say first how proud I am of you. Knowing you since we were seven and watching you become the person you are is truly amazing.

    I was there when you sang in front of 10 people knowing all of the words to your songs and I was there when you sang in front of 14,000 people, still knowing all of your songs. You have something that you know has been hard for me to have at times. You have courage — courage to want to change to be better for yourself.

    The amount of respect that I have for you is indescribable. You have gone through one of the hardest chapters in your life and I praise you for wanting to share that journey and walk away from it all as a better person. Thank you for trusting me and wanting me there during that hard time. I hope you know how much I love you and how proud I am of the role model that you have become.

    like it soooooooo,,,,,,one su prave drugarice……<3333

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.