1466
Selena Gomez priznaje da joj nekad jako teško pada pisanje medija o...

Selena Gomez priznaje da joj nekad jako teško pada pisanje medija o njoj

1466
SHARE

 photo CelebrityDevotioncom-SelenaGomez-AdidasNEOPhotoshoot2012-007_zps694482df.jpg

Selena Gomez trenutno je najpopularnija mlada zvezda na planeti a u razgovoru za radio stanicu NRJ otkriva da joj to nekad stvara probleme.

Ona ipak ističe da za loše momente nikad ne krivi svoje Selenatore, već medije koji preteruju s pisanjem o njenom privatnom životu. “Mislim, ponekad stvari postanu pomalo frustrirajuće, ali ne zbog Selenatora, već zbog medija. Mislim da je to frustirajuće ali sve smo super blagoslovene što smo ovde, volimo svoje fanove i ono što radimo, pa se trudimo da nas druge stvari ne uznemiravaju previše”, rekla je.

 photo CelebrityDevotioncom-SelenaGomez-AdidasNEOPhotoshoot2012-009_zpsb9b3c794.jpg

Govoreći o tome koliko uživa promovišući film u Parizu, Sel ističe kako uživa u glavnom gradu Francuske. “Da, prvi put sam ovde, ali već mi se dopada. Bila sam napolju samo nekoliko sati, ali želim da se vratim.”

IZVOR: Life Content

12 KOMENTARA

  1. prvi put u parizu are u kidding me??? O.o gde si snimala monte carlo*sem u budimpesti) i drzala koncert?? O.o brt ako volis svoj posao podrazumeva se da je pracen medijama,jel oni te bukvalno”promovisu”i bez njih ne bi bila tu gde si sad…ja da sam na tvom mestu ja bih uzivala zato sto je to moj zivotni san -.-‘

  2. a sto ste dislajkovali @just me?msm mozda to nije bas rekao/la na lep nacin, ali ja se u potpunosti slazem sa njom/njim^^inace Sel je mnogo lepa na fotkama i svidja mi s autfit!:)(:

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.