Start Stars Hot News! Selena Gomez “posramljena i slomljenog srca” zbog Justinovog ponašanja

Selena Gomez “posramljena i slomljenog srca” zbog Justinovog ponašanja

SHARE

Justin Bieber & Selena Gomez Split!! **FILE PHOTOS**

Selena Gomez navodno je veoma tužna zbog ponašanja svog bivšeg dečka Justina Biebera, ali joj je istovremeno drago što više nije deo cele te drame.

Dvadesetjednogodišnjoj pevačici, koja je ove godine bila veoma zauzeta novim albumom i turnejom, kako kažu izvori veoma je teško da ignoriše brojne incidente u kojima je Justin u poslednje vreme učestvovao.
“Selena se oseća posramljeno zbog Justina. Samo joj je drago što više nije deo te drame”, rekao je prijatelj slavne zvezde, koji je želeo da ostane anoniman.
“Ona misli da je on sam kriv za sve to. Trebalo bi da je pametniji”, dodao je izvor.
I dok je Selena nedavno izjavila da je 2013. bila najbolja godina u njenom životu, to se ne može reći i za Justina, čije su nevolje počele otkako su njih dvoje raskinuli. Od tada je njegovo ime neprestano povezano sa skandalima.
“Njegovo nedavno ponašanje joj je slomilo srce jer ona zna da on nije takav. On samo glumi, a ona ne razume zašto, ali ne može da ga spasi niti popravi. Selena misli da se ovo sve ne bi dešavalo da su njih dvoje i dalje zajedno, ili makar ne u ovolikoj meri”, naveo je izvor.

Autor: Life Content
Foto: FAME

OSTAVI KOMENTAR